Haberler

Antalya: Şirket Haberleri

Sika Yapı Kimyasalları A.ş. Tarafından Türkiye Genelindeki Bayiler Arasında Yapılan Satış Değerlendirme Sonucunda Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Bulunan Yusuf Altunay'a Ait Ferit Ticaret, 3. Kez Üst Üste Antalya Bölge ve Türkiye Birinciliğini Elde Etti.

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş. tarafından Türkiye genelindeki bayiler arasında yapılan satış değerlendirme sonucunda Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bulunan Yusuf Altunay'a ait Ferit Ticaret, 3. kez üst üste Antalya bölge ve Türkiye birinciliğini elde etti.

Sika Yapı Kimyasalları A.Ş'nin geleneksel 8. Bayiiler Toplantısı, Antalya Sheraton Otel'de yapıldı. Toplantıya çok sayıda şirket çalışanı ve bazı firma temsilcileri katıldı. 4 gün süren toplantının gala gecesinde, Sika yalıtım malzemesini satış ve uygulama alanında Türkiye genelinde en fazla satan bayilerle, uygulama yapan firmaların ödülleri verildi.

2004 ve 2005 yıllarında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük şehirlerdeki firmaları geride bırakarak Antalya bölgesinde ve Türkiye genelinde 1. olan Manavgat Ferit Ticaret, 2006 yılında da başarısını sürdürerek, 3. defa Sika bayileri arasında en büyük olmanın gururunu yaşadı. Gala gecesi ve ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Sika Yapı Kimyasalları A.Ş Genel Müdürü Murat Belen, şirketin yapı kimyasallarında dünya lideri bir kuruluş olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından dereceye girenlerin isimleri açıklandı. Satış cirosu dalında Türkiye 1.'si olan Ferit Ticaret'in ardından Ankor Ticaret 2., Sepe İnşaat ise 3. oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title