Haberler

Antalya Kanal Mahallesi Parkına Kavuştu

Antalya Kepez Belediyesi, Yeni Parklarla Beldeyi Güzelleştiriyor. Kanal Mahallesi'ndeki, İçerisinde Kreşin Bulunduğu, 2 Dönümden Oluşan Çok Amaçlı Parkın Yapımı Tamamlandı.

Antalya Kepez Belediyesi, yeni parklarla beldeyi güzelleştiriyor. Kanal Mahallesi’ndeki, içerisinde kreşin bulunduğu, 2 dönümden oluşan çok amaçlı parkın yapımı tamamlandı.

Kepez Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmaları ile beldeyi modern bir kent haline getiriyor. Üç yılda beldeye 60 park kazandıran Kepez Belediyesi’nin yeşil alan yatırımı sürüyor. 2007 yılında yatırım programına alınan parklar bir bir hizmete giriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından inşaat çalışmasına başlanan Kanal Mahallesi’ndeki parkın yapımı da tamamlandı. 2 dönüm alandan oluşan ve içerisinde kreşin de yer aldığı parkın hizmete girmesiyle Kanal Mahallesi’nin park özlemi de sone erdi. Mahalleyi güzelleştiren parkla, çocuklar spor alanına, büyükler de sosyal aktivitelerini yapabilecekleri alana kavuşmuş oldu.

Parkın içerisinde yer alan bir binada restore edilerek kreş haline getiriliyor. Tadilat çalışmaları devam eden kreşin önümüzdeki günlerde bitirilmesi hedefleniyor. Açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletlerinin de yerleştirileceği parkta, gezinti yolları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası da bulunuyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, belde halkına verdikleri hizmet sözünü, icraatla yerine getirdiklerini söyledi. Üç yılda alt ve üst yapıda yaptıkları yatırımlarla, Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olduğu imajını yıktıklarının altını çizen Başkan Öner, “Şimdi Kepez, sıcak asfalt dökülmüş yolları, çok amaçlı parkları, modern kaldırımları ile dünya kenti olma yolunda hızla ilerliyor. Yaptığımız hizmetlerle övünmüyoruz. Biz hizmet üretmeye, Kepez’in sorunlarını çözmeye talip olduk. 3 yılın sonunda Kepez halkının yüzünün gülümsüyor. Demek ki amacımızda başarılı olduk. Göreve geldiğimizde bir hedefimiz vardı: 52 mahallemize park kazandırmak. 5 yıllık görev süremizde bunu gerçekleştirmek istiyoruz.”

(SÇ-Y)

24.05.2007 19:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title