Haberler

Antalya'da "Tombalacı Cinayeti" Davası

Antalya'da geçen yıl iki grup arasında "tombala oynatma" nedeniyle çıkan ve iki kişinin öldüğü iki kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin tutuklanan sanıkların yargılanmalarına devam edildi.

Antalya'da geçen yıl iki grup arasında "tombala oynatma" nedeniyle çıkan ve iki kişinin öldüğü iki kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin tutuklanan sanıkların yargılanmalarına devam edildi.

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Fırat Kuşçular, Ömer Kartal ile tutuksuz sanıklar Ömer Vargeloğlu, Ömer Tanrıkulu ve tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, sanıklardan Fırat Kuşçular'ın tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliyesine, diğer sanık Kartal'ın ise tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

Sanık Kuşçular'ın avukatı Zeki Korkmaz da iddia makamının tahliye talebine katıldıklarını belirterek, müvekkilinin tutuksuz yargılanması gerektiğini ifade etti.

Sanık Ömer Kartal'ın avukatı Gürcan Akyürek ise müvekkilinin kasten öldürmeye teşebbüs olayını gerçekleştirmediğini savunarak, Kartal hakkında tahliye kararı verilmesini istedi.

Mahkeme heyeti de Kuşçular hakkında delillerin toplanmış olması ve tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak, adli kontrol tedbirleri uygulanıp sanığın tahliyesine karar verdi.

Sanık Ömer Kartal'ın ise üzerine atılı suç nedeniyle delillerin tamamen toplanmadığını belirterek, tutukluluk halinin devamına hükmeden mahkeme duruşmayı erteledi.

Olay

Antalya'da 16 Ağustos 2015 tarihinde Yavuz Özcan Parkı yakınında tombala oynatan iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurulan Erhan Ayhan ile Hakan Hacısadıkoğlu hayatını kaybetmiş, Ömer Tanrıkulu ile Ömer Kartal ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title