Haberler

Antalya: Antalya'da Yerel Yönetimler

Ettiği Maddi Durumu İyi Olmayan Ailelere Yardım Eli Uzattı.

ettiği maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım eli uzattı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kurban Bayramı öncesi, beldede yardıma muhtaç aileleri unutmadı. Yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti. Başkan Öner, ilk olarak Göksu Mahallesi’nde dört çocuğu ile birlikte tuğla örülü, çatısı, penceresi olmayan bir evde yaşayan ailenin yanına gitti. Öner, Gördüğü manzara karşısında duygulandı. Ailenin sıkıntılarını dinleyen Öner, ihtiyaçlarının karşılanması için Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Mavi’ye talimat verdi. Aileye, eve taşınması için kira ve eşya yardımı yapıldı. Sağlık taraması yapılan çocukların tedavisi gerçekleştirildi.

Daha sonra 20 yıldır çadırda yaşayan bir aileyi de ziyaret eden Öner, sıkıntılarını dinlediği ailenin ihtiyaçlarını da karşıladı.

Bayramların, yardımlaşma ve dayanışma günleri olduğunu anımsatan Öner, Kurban Bayramı öncesi yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, acılarını, sıkıntılarını paylaşmak istediklerini söyledi. “Hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta kalmasına gönlümüz razı olmaz.” diyen Öner, şöyle devam etti: “Antalya’nın en fazla göç alan beldesi Kepez’de işsizlikten dolayı yardıma muhtaç ailelerimizin sayısı fazla. Sosyal belediyecilik ilkesiyle, ihtiyaç sahibi ailelere elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. Bu yeterli mi? Elbette değil. Paylaşmanın ve dayanışmanın yaşandığı bayram günlerinde, ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ediyoruz. Dertlerini dinliyoruz, çözebildiğimiz kadar sorunlarını çözüyoruz. Sadece bayram günlerinde değil, 365 gün yardıma muhtaç olanların yanındayız. Acılar paylaşıldıkça azalır. Biz de onların acılarını, çaresizliklerini paylaşıyoruz. Bayram öncesi iki ailemizin yaralarına merhem olmuşsak ne mutlu bize.” diye konuştu.

(SÇ-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title