Haberler

Anneler Günü

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer ile Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer ile Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz Şimşek, mesajında, karşılıksız sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük sorumluluk üstlenen annelerin, en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Anneliğin yerinin hiçbir zaman doldurulamayacağına dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti:

"Annelerimiz, insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu hem de öğretmeni olmuştur.

En büyük arzuları, evlatlarının mutluluğunu görmek olan annelerimize destek olmak, bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen en güçlü duygu olmalıdır. Cennetle müjdelenen annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, bütün annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum."

AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun da mesajında, toplumun temelinin aile, ailenin temelinin de anne olduğuna işaret ederek, "İyi bir insan, iyi bir toplum olmanın ilk şartı annelerin kadrini kıymetini bilmek ve onları her zaman baş tacı yapmaktır. Bizleri daima koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen hayatımıza anlam kazandıran annelerimizin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise mesajında dünyanın en kıymetli varlıkları annelerin, her şeyin en iyisine layık olduğunu aktararak, tüm annelerin gününü kutladı.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü yetiştiren Zübeyde anne ve şehit annelerimiz başta olmak üzere vefat edenleri rahmetle anıyor, yaşamına devam eden annelerimizin gününü kutluyorum." mesajını paylaştı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise mesajında, "Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzellik adına her ne varsa gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri daima vermeliyiz. Evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin gününü kutluyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Yavuz Ergun Niğde Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title