Haberler

Ankara: Gençlerbirliği Muhalefeti, İlhan Cavcav'ı İstifaya Çağırdı

Gençlerbirliği Alternatif Yönetim Basın Sözcüsü Yaşar Durak, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Kendileri İçin 'Kulübün Altına Dinamit Koymaya Çalışıyorlar' Sözüne Karşı İlhan Cavcav'ı İstifaya Davet Ederek, "Cavcav Oyuncağı ile Yani Gençlerbirliği ile Oynamaya Devam Ediyor ve de Edecek. Asıl Bu Davranışlarla Sayın Cavcav Takımın Altına Dinamiti Koyuyor. Gençlerbirliği Sürekli Kan Kaybediyor. Sayın İlhan Cavcav Artık Bu İşten Elini Eteğini Çekmesi Gerek" Dedi.

Gençlerbirliği Alternatif Yönetim Basın Sözcüsü Yaşar Durak, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın kendileri için 'kulübün altına dinamit koymaya çalışıyorlar' sözüne karşı İlhan Cavcav'ı istifaya davet ederek, "Cavcav oyuncağı ile yani Gençlerbirliği ile oynamaya devam ediyor ve de edecek. Asıl bu davranışlarla sayın Cavcav takımın altına dinamiti koyuyor. Gençlerbirliği sürekli kan kaybediyor. Sayın İlhan Cavcav artık bu işten elini eteğini çekmesi gerek" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, 'kulübün altına dinamit koymakla' suçladığı Gençlerbirliği Alternatif Yönetimi, Cavcav'a sert cevap verdi. Gençlerbirliği Alternatif Yönetim adına bir açıklama yapan basın sözcüsü Yaşar Durak, İlhan Cavcav'ın genel kurul öncesinde verdiği sözleri birer birer unuttuğunu belirterek, "Başkan Cavcav, her zaman olduğu gibi verdiği sözleri unuttu. Ne oldu? Genel kurulda verdiğiniz şampiyonluk sözleri, iyi transferler. Hepsi boş. Çünkü Genel kurul bitti. Cavcav oyuncağı ile yani Gençlerbirliği ile oynamaya devam ediyor ve de edecek. Asıl bu davranışlarla sayın Cavcav takımın altına dinamiti koyuyor" ifadelerini kullandı.

İlhan Cavcav'ın herkesin işine karıştığını ve bunun kulübü olumsuz etkilediğini ileri süren Yaşar Durak, "Takımın teknik direktörü, kaleci antrenörüne, yöneticilere, transfere kısaca her şeye müdahale ederseniz bu takım küme düşme noktasına kadar götürürsünüz. Yeter artık. Bu takımdan elinizi çekin. Biz Gençlerbirliği ruhunu tekrar kazandıralım ve takımımızı başarıya götürelim. Eskiden tesislerimiz ve yönetim tarzımızla UEFA kriterlerine uyan tek takımdık. Ancak gün geçtikçe geriliyoruz. Gençlerbirliği sürekli kan kaybediyor. Sayın İlhan Cavcav artık bu işten elini eteğini çekmesi gerek" diye konuştu.

Yaşar Durak, İlhan Cavcav'ın kendileri hakkında yaptığı açıklamalara da sert tepki göstererek, "Gençlerbirliği Başkanı Sayın İlhan Cavcav yaptığı açıklamalarda 'Kulübün altına dinamit koymaya uğraşıyorlar' demiş. Ankaragücü maçını takımımızda ve taraftarlarımızda ruh kalmadığı için kaybettik. Buna sebepte sayın İlhan Cavcav ve kendisi gibi televizyon ekranlarında başka takımları tuttuklarını açıklamakta sakınca görmeyen yöneticileridir. Kale arkasında 200 kişilik bir grup, maratonda dağınık bir taraftar grubu ve protokol tribününde 7-8 yönetici ile maç alamazsınız" diyerek, sözlerini tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title