Haberler

Ankara'da yangın var mı? Ankarada yangın mı var? Ankara'da devam eden yangın var mı? Ankara yangın son dakika

Peş peşe çıkan yangınlar sonrası doğal yaşamı büyük zarara uğrayan Türkiye'de, yangınlar gündemde olmaya devam ediyor. Vatandaşlar kendi yaşadığı şehirlerde yangın olup, olmadığı ile ilgili arama yapmakta. Bu bağlamda Başkent Ankara'da yangın var mı? Ankara'da yangın mı var? Ankara'da devam eden yangın var mı? konuları araştırılmakta.

Türkiye yangınla mücadele etmeye devam ediyor. Yangınlarla mücadelesinde 8. güne uyanan Türkiye'de vatandaşlar özellikle yaşadıkları şehirler ile ilgili arama yapmakta. Peki, Türkiye'nin Başkenti Ankara'da yangın var mı? Ankara'da yangın mı var? Ankara'da devam eden yangın var mı? İşte detaylar...

ANKARA'DA YANGIN VAR MI?

Ankara'da yangın olup, olmadığı en çok merak edilen konular arasında. Ankara'da şuan için yangın olduğu ile ilgili resmi bir bilgi ya da açıklama bulunmamakta.

ANKARA'DA DEVAM EDEN YANGIN VAR MI?

4 Ağustos 2021 tarihinde YHT Gar binası yanındaki inşaatta izolasyon malzemelerinin tutuşmasının ardından, Ankara'da 5 Ağustos 2021 Perşembe günü devam eden bir yangın bulunmamaktadır.

4 Ağustos 2021 Çarşamba saat 11:38'de Ankara YHT Gar binası yanındaki inşaatta izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu başlayan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alınmıştır.

Ankara'da, Anıtkabir'e çok yakın bir noktada başlayan yangın sonrası vatandaşların bir kısmı yangının Anıtkabir'de çıktığını zannetti. Yangın YHT Gar binası, Adliye Sarayı, Anıtkabir' çok yakın bir noktada olmasından dolayı bir hastane inşaatında başlayan yangın büyük korku yarattı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ankara Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

Melike Erdal:

Tum turkiye min 4 bir tarafını yakanlar onlarda cayır cayır yansın inşallah.Yazık ölen o kadar hayvanlara cannlarim benim,bu yolda canını feda eden arkadaşlar sizin de mekaniniz cennet olsun.CANIM SANA FEDA TÜRKİYEM. SENI COK SEVIYORUM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title