Haberler

Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 85-70 yendi!

THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Sırbistan'ın Kızılyıldız mts takımını konuk eden Anadolu Efes, karşılaşmadan 85-70 galip ayrıldı. Bu sonuçla Anadolu Efes, organizasyonda üst üste 4. galibiyetini aldı. Kızılyıldız mts ise 4. mağlubiyetini yaşadı.

Karşılaşmaya Larkin, Micic, Anderson, Peters ve Pleiss beşi ile çıkan Anadolu Efes, maçın ilk sayılarını Micic'in elinden buldu ve ilk dakika 5-0'lık skor ile geçildi. Larkin'in altı sayısının ardından Simon'dan gelen üçlük ile beşinci dakikayı Anadolu Efes 14-5 önde geçti. Kalan ki dakikalık bölümde Simon ve Micic ile dört sayı üreten Efes, ilk 10 dakikayı 21-9 önde tamamladı.

Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 85-70 yendi!

EFES MAÇI BAŞINDAN SONUNA KADAR ÜSTÜN GÖTÜRDÜ

İkinci periyoda Simon'un üçlüğü ile başlayan Anadolu Efes, farkı da 15 sayıya yükseltti: 24-9. Micic'in üç sayılık isabetinin ardından Pleis'tan gelen basket ile 13:30'da skor 29-14'e geldi. Takip eden 3:15 dakikada skor bulamayan ekibimiz, Larkin'in faul çizgisindeki iki isabeti ile 16:45'te skoru 31-20'ye getirdi. Pleiss ve Anderson'ın sayıları ile devrenin son dakikasına Efes, 35-24 önde girerken, kalan süre içinde Peters'tan gelen üç sayı sonrasında maçın ilk yarısını 38-26 önde tamamladı.

Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 85-70 yendi!

29 EKİM NEDENİYLE MAÇ SONUNDA TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Peters'ın üçlüğü ve Micic'in turnikesi ile 24. dakikayı Anadolu Efes 49-37 önde geçti. Kızılyıldız periyodun ortalarında skoru eşitlerken, Larkin'in faul çizgisindeki iki isabeti periyodun skorunu belirledi: 56-51. Son periyotta farkı gittikçe açan Anadolu Efes, mücadeleyi 85-70 kazandı ve THY Avrupa Ligi'ndeki 4. galibiyetini aldı. Öte yandan lacivert-beyazlı basketbolcular, karşılaşmanın ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla saha ortasında Türk bayrağı açtı ve galibiyeti kutladı.

Anadolu Efes, Kızılyıldız'ı 85-70 yendi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Hava Yolları Anadolu Efes Haberler

500

Yorumlar (4)

CANMEN:

TEBRIKLER. . . KADIKöY EFES ANADOLU. . . !!!

1
6
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Efes''in yendiği takıma Fenerbahçe yenilmişti . Fenerbahçe hala kendini dev aynasında görmeye devam etsin . Son olarakta dötrtte biri değerindeki Galatasaray''dan üstelik sahasında fark yedi . . .

0
0
yanıtYanıtla
misafir:

sende haklısın efedayı bu fener senin gibilerinide konuşturuyorya helal olsun basket topunu görsen karpuz zannedersin. ......

yanıt9
yanıt10
MEMET33:

MİSAFİR, SEN BENİMKİNİ GÖRSEN, KAZMA SAPI SANARSIN EZİK ŞİKECİ SENİ. KIZILYILDIZ 5 MAÇ 4 MAĞLUBİYET 1 GALİBİYET O DA EZİK FENERDEN.

yanıt4
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title