Haberler

Ana-Çocuk Derneği Ailelere Destek Olacak

Yunusemre Belediyesi ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ana-Çocuk Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte ortak yürüttüğü ‘Ailem İlk Mektebim’ adlı proje kapsamınsa Urganlı’da yılsonu toplantısı gerçekleştirildi.

Yunusemre Belediyesi ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ana-Çocuk Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte ortak yürüttüğü 'Ailem İlk Mektebim' adlı proje kapsamınsa Urganlı'da yılsonu toplantısı gerçekleştirildi.

Yunusemre Belediyesi sosyal içerikli projelere destek olmaya devam ediyor. Ana -Çocuk Eğitim ve Yardımlaşma Derneği 'Ailem İlk Mektebim' adlı bir proje başlattı. Yunusemre Belediyesi ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projeye destek oldu. Proje kapsamında değerlendirilme amacı ile Urganlı'da Motivasyon ve İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıya proje koordinatörü Ramiz Çoban, proje ekibinde yer alan eğitimci Mahmut Aydın, eğitimci Ali Tekin, eğitimci Ulaş Turhan ve aileler katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren proje koordinatörü Ramiz Çoban, "Ailem İlk Mektebim isimli projemizin 2014 itibarı ile değerlendirilmesi yapılıp, 2015 yılı için çalışma programı ile proje adımları gözden geçirildi. Uygulama takvimi kapsamında hedefler belirlendi." dedi.

HEDEFLER VE 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ

Ana -Çocuk Derneği'nin aile ve çocuk eğitimine katkı sağlayarak milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmeyi hedeflediğini belirten Çoban, "Öğrencilerimize maddi ve manevi destek sağlayacağız. Veliler evlerinde ziyaret edilecek aile ortamındaki öğrenci-veli ilişkisi yakından izlenecek. Görev paylaşımı ile yürütülen faaliyetler hafta sonu proje ofisimizde gözden geçirilecek. Proje ofisi öğrencilerimizin her türlü kurs ve etüt çalışmalarına imkan verecek şekilde hazırdır." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yunusemre Urganlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title