Haberler

AMD VISION Challenge Finalistleri Belli Oldu, Yarışmanın 2. Aşamasına Hazırlık, Teksas'ta Devam Ediyor

AMD Bugün Yaptığı Bir Açıklamada, AMD VISION Challenge Yarışmasının Brezilya, Hindistan, Endonezya, Kore, Rusya, Türkiye Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni Temsil Eden Yedi Finalistini Duyurdu.

16 Eylül 2011 — AMD bugün yaptığı bir açıklamada, AMD VISION Challenge yarışmasının Brezilya, Hindistan, Endonezya, Kore, Rusya, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni temsil eden yedi finalistini duyurdu. Geçtiğimiz ay düzenlenen AMD VISION Challenge Yarışması'nda yarışmacı olan genç teknoloji tutkunları, finalist olabilmek için, arkadaşlarını, VISION Teknolojisi ve AMD Fusion APU'lar ile ilgili üç soruluk bir testi yanıtlamaya davet etti. Testi doğru yanıtlayanların oyları ile en çok oyu elde eden yarışmacılar finalist olmaya hak kazandı.

Dünya çapında geniş bir takipçi kitlesiyle düzenlenen yarışma, genç teknoloji meraklılarını AMD VISION Teknolojisi' konusunda sosyal medya üzerinden bilgilendirmelerini kapsıyor. Finalistler bu hafta Texas'ın Austin kentinde bir araya gelerek AMD'nin en yeni teknolojilerini inceleme fırsatı bulacak ve yarışmanın ikinci aşaması hakkında bilgi alacak. Yarışmanın 1. bölümünü başarı ile tamamlayan finalistler, bir sonraki aşamaya hazırlanıyor.

AMD VISION Challenge yarışmasının ikinci aşamasında, yedi finalist birbirine karşı yarışacak. Finalistlerin bundan önce aldıkları oylar sıfırlandı ve oy toplamak için yeni bir sosyal medya planı hazırlamaları istendi. İkinci aşama, 2011'in dördüncü çeyreğinde gerçekleştirilecek. Oyların geçerli sayılması için her katılımcının VISION Teknolojisi ve AMD Fusion APU'lar hakkındaki üç soruluk bir sınavı doğru cevaplaması gerekiyor. İkinci aşamanın sonunda en çok oyu alan finalist, AMD VISION Challenge Dünya Şampiyonu olacak.

"AMD VISION Challenge Yarışması tüketicilere, AMD teknolojisi ile deneyimlerini, sosyal medya çevreleriyle paylaşabilecekleri bir platform sunuyor." diyerek teknolojik ürünlerin alımında arkadaş tavsiyesinin önemine değinen AMD Küresel Kanal Pazarlama Başkan Yardımcısı David Kenyon şöyle devam etti: "AMD teknoloji meraklısı gençlerin en gelişmiş teknolojileri ihtiyaçlarına uygun biçimde kullanabilmeleri için güç ve bilgi veriyor, "MD VISION Teknolojisi'nin odak noktası, tüketicilere parlak HD deneyimler yaşatmak ve bilgisayarlarını iş ve eğlence merkezlerine dönüştürerek gençlere daha fazla seçenek sunabilmek." VISION Teknolojisi ve AMD Fusion APU'lar, çevrimiçi HD filmlerin hızlı ve canlı izlenmesini, fotoğrafların cam gibi berrak olmasını, harici ekran kartı gücündeki grafik performansı ve DirectX 11 uyumlu ekran kartlarıyla oyunların olağanüstü gerçeklikte bir görsel kaliteye sahip olmasını sağlıyor.

Ayrıca VISION Teknolojisi ile pil ömrü bütün gün devam ediyor. Günümüz gençlerinin bilgisayar deneyiminden beklentileri arttıkça, AMD bu beklentiye ağır görevleri pürüzsüz grafiklerle ve kullanıcı beklentilerini aşan performansla karşılamak için yenilikçi teknolojiler sunmayı sürdürüyor.

2011 AMD VISION Challenge Yarışması Birinci Aşama Finalistleri · Brezilya finalisti: Henrique Martin · Hindistan finalisti: Abhishek Bhatnagar · Endonezya finalisti: Geraldy · Kore finalisti: Jung Nam Nam · Rusya finalisti: Dimitri Yasinskiy·

Türkiye finalisti: Maral Engür· Birleşik Arap Emirlikleri finalisti: LuAnne D'Souza AMD VISION Challenge finalistlerine, AMD ESerisi hızlandırılmış işlemci tabanlı bir dizüstü bilgisayar, Texas'ın Austin kentine iki kişilik seyahat ve 16-18 Eylül arasında düzenlenecek Austin Müzik Festivali'ne giriş bileti hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title