Haberler

Alkol Almak İçin Gasp Ettiler

Alkol almak için gasp ettiler Adana'da sabaha kadar alkol aldıktan sonra içkileri biten 3 kişi, göl kenarında otomobil içinde uyuyan şahısları bıçak zoruyla gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alındıADANA - Adana'da sabaha kadar alkol aldıktan sonra içkileri biten 3 kişi, göl kenarında...

Alkol almak için gasp ettiler

Adana'da sabaha kadar alkol aldıktan sonra içkileri biten 3 kişi, göl kenarında otomobil içinde uyuyan şahısları bıçak zoruyla gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı

ADANA - Adana'da sabaha kadar alkol aldıktan sonra içkileri biten 3 kişi, göl kenarında otomobil içinde uyuyan şahısları bıçak zoruyla gasp ettikleri iddiası ile gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Göl Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 17 Ocak günü Doğuş A., arkadaşları Erhan G. ve Kadir K. ile birlikte Adnan Menderes Bulvarında göl kenarında alkol almaya başladı. Gençler, gece yarısı içkileri bitince, alkol alacak paraları da olmayınca bulundukları bölgedeki araçları incelemeye başladı.

Üç arkadaş, o esnada araç içinde uyuyan Zekeriya Can Özyetiş(20), Serkan Uysunve Burhan Erdoğan'ınolduğu otomobilin yanına gitti. Zanlılardan Doğuş Aktaş, önce şoför koltuğunda oturan Özyetiş'in bulunduğu camı tıklatıp onu uyandırdı, ardından da sigarasını yakmak için ateş istedi. Özyetiş'in cama açmasını fırsat bilip, bıçağını çıkartıp, boğazına dayadı.

Zekeriya Can Özyetiş ve arkadaşlarını bıçak zoruyla araçta dışarı çıkartan Doğuş Aktaş, daha sonra Erhan G. ve Kadir K. ile birlikte onların üstlerini tek tek aradı. Zanlılar, 40 lira nakit para, 3 adet cep telefonu, 2 adet tespih ve bir adet de powerbank'i alıp, kendi araçlarıyla hızla olay yerinden kaçmaya başladı. Bunun üzerine Özyetiş ve arkadaşları da onları yakalamak için peşlerine düştü, ancak başarılı olamadı.

Gasp edilen gençler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaydan sadece 12 saat sonra kimliklerini tespit ettiği Doğuş A., Erhan G. ve Kadir K.'yi, Hürriyet Mahallesi'ndeki evlerinde yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki ifadelerinde, "Sabaha karşı alkol alacak paramız olmayınca gasp yaptık. Ama bu yaptığımızı ayıldığımızda hatırladık. O an alkolün etkisiyle ne yaptığımızı hatırlamıyoruz. Çok pişmanız, mağdurların zararını karşılamaya hazırız" savunmasını yaptı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Doğuş A. ve Erhan G. tutuklanırken, Kadir K. ise 'ev hapsi' cezası aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Menderes Çukurova Doğuş 3. Sayfa Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title