Haberler

Alessandro Chıappını'ye Türk Telekom'dan Teklif

Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı'nın, Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Alessandro Chiappini'ye Teklif Götürdüğü Öğrenildi.

Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı'nın, Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Alessandro Chiappini'ye teklif götürdüğü öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, yeni sezon öncesinde kadrosuna dünyanın bir numaralı voleybolcusu Aguera ve milli takımın pasörü Bahar'ı katarak iddialı bir takım oluşturan Türk Telekom Bayan Voleybol Takımı, Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Alessandro Chiappini'ye antrenörlük teklifi götürdü. İtalyan teknik adamın bu teklife sıcak baktığı ve milli takımın olimpiyat elemelerinin ardından durumun netlik kazanacağı öğrenildi. Voleybol federasyonunun da bu teklife sıcak baktığı ve yüksek maliyetli Chiappini'ye hem milli takımı hem de Türk Telekom'u çalıştırma izni vereceği ifade edildi.

(EKO-İY-ÖZ-S)

08.11.2007 18:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title