Haberler

Aldırmaz'dan Siyasi Partilere Bayram Ziyareti

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi'ni (MHP) ziyaret eden Zihni Aldırmaz'ı İl Başkanı Mustafa İzgioğlu karşıladı. Zihni Aldırmaz, ziyaretinde MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile de sohbet etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın bayram ziyaretindeki ikinci durağı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı oldu. CHP İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Adana Milletvekilleri Faruk Loğoğlu ile Ali Demirçalı ve parti yöneticileriyle sohbet edip bayramlarını kutlayan Zihni Aldırmaz daha sonra Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığına geçti.

AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı ve diğer AK Partililerin Kurban Bayramı'nı kutlayan ve sohbet eden Zihni Aldırmaz, belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Zihni Aldırmaz, AK Parti ziyareti ile siyasi partilere yaptığı bayram ziyaretlerini tamamlamış oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Zihni Aldırmaz Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title