Haberler

    Albayrak: Kimsenin Parası Kalmaz

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gaziantepspor maçı sonrası takımdan gönderilen Cesare Prandelli hakkında açıklamalarda bulundu.

    Prandelli'nin alacağı tazminatın miktarı hakkında konuşan Albayrak "Prandelli'nin tazminat problemleri Pazartesi günü çözülür. Galatasaray büyük camiadır. Kimsenin parası bu kulüpte kalmaz. Herkes sonunda parasını alır. Sıkıntı olmaz" ifadelerini kullandı."PRANDELLI GİTMEK İSTİYORDU" İtalyan teknik adamın takımdan arılmak istediğini vurgulayan Albayrak "Prandelli gitmek istoyordu. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımız onun arkasında durmak istedik. Ancak ne yazık ki olmadı. Prandelli ile yemek yiyip bu konuyu konuşacağız ve onu en güzel şekilde uğurlayacağız." dedi.Takımın performansının bundan sonra daha iyi olacağının altını çizen Albayrak "Daha iyiye gitmek için mücadele ediyoruz ve bunu başaracağız. Takımla ilgili dışarıdan duyduğunuz kulaktan dolma haberleri bırakalım lütfen" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Cesare Prandelli Gaziantepspor Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title