Haberler

Akdeniz Bölgesi 03.07.2010

ANTALYA HÜRRİYET AKDENİZ: "Antalya'nın yeni şarkısı" Dünya kenti Antalya için yeni bir şarkı doğdu.

ANTALYA

HÜRRİYET AKDENİZ: "Antalya'nın yeni şarkısı"

Dünya kenti Antalya için yeni bir şarkı doğdu. Antalya aşığı Alman sanatçı Fritz Kaas, kente sevgisini dile getirdiği "Şan Antalya" şarkısıyla ikinci festival şarkısını hazırladı.

MİLLİYET AKDENİZ: "Güvenlikte atılım"

Emniyet Muhabere Elektronik Şube Müdürü Esentürk, vatandaşların talebi üzerine MOBESE ağının doğuda Aksu, güneydoğuda Lara, batıda Beldibi ve kuzeyde Varsak'ı kapsayacak şekilde genişletileceğini söyledi.

BEYAZ: "Atamaya karşıyız"

CHP İl Başkanı Özer Ülken ve İl Yönetimi basına düzenledikleri ziyaret programı içinde Akdeniz Beyaz Gazetesi'ni ziyaret etti. Ülken geçmişten günümüze CHP'nin politik sürecini değerlendirirken, özellikle geçmiş 5 yılda yapılan düzensizliklerin altını çizerek, "İl örgütü bir otoritedir, erktir. Bizden ilçelerde görevden almalar bekleniyordu. Yapmadık. Seçilmişlere saygımız var. Atamalara karşıyız" dedi.

KÖRFEZ: "Fıkra gibi haber"

Mahkemenin yanlış icra kararı, Manavgat'ta özel bir sağlık merkezinin hasta almaya giden ambulansına el koydurdu.

MANŞET: "Gelen gideni aratır"

Antkart'a kızan vatandaş sıcaklarda Halkkart kuyruğunda bekleyince, "Önceden klimalı odalarda çayımızı içerek kartımızı almayı bekliyorduk. Şimdi sıcak altında kuyruklarda perişan olduk. 8 liralık kart depozitolarımızı da geri ödemeyecekler" diyerek isyan etti.

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: "Tefecilik operasyonu"

Aksu'da tefecilik yaptıkları iddiasıyla aralarında belediye çalışanı biri kadın 3 kamu görevlisinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Operasyonda zanlıların adreslerinde 8 ruhsatsız av tüfeği, 4 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildiği iddia edildi.

ANTALYA: "Romanya ile partner oluyoruz"

Antalya ile Romanya'daki bir ticaret odasının partner olması konusunda görüş birliğine varıldı.

GÜNDEM: "Belediyelerde neler oluyor"

Yaklaşık 15 gün önce Muratpaşa Belediyesi'nde başlayıp, Kepez ve Manavgat belediyelerine kadar uzanan Kasırga Operasyonu'nun ardından dün de Aksu ilçesinde tefecilik yaptıkları iddiasıyla aralarında belediye çalışanı biri kadın, üç kamu görevlisinin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

SON HABER: "Tefecilik operasyonu"

Aksu ilçesinde düzenlenen tefecilik operasyonunda 1'i kadın 3 kamu görevlisinin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

GAZETE BİR: "Baykal içten vuruldu"

Antalya'da yayın hayatına yeni başlayan aylık Kaktüs Dergisi ilginç bir iddiada bulundu. İddiaya göre Baykal'ın istifasının ardından kendisini ziyarete giden CHP'li bir ilçe başkanı, o günkü konuşmaları kayıta alıp bunu sağa sola dinletiyormuş. Bu CHP'li başkanın kim olduğu merak ediliyor.

HÜRSES: "Ziyaret doğaldır"

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sınır bölgesini ziyaretinin çok doğal olduğunu söyleyerek, "Terör sorunu karşısında toplumun duyarlılığına tercüman olmak, ülkenin terörle mücadele kararlılığını göstermek, bu mücadelede hayatlarını kaybeden insanlarımıza desteğimizi ifade etmek hepimizin boynunun borcudur" dedi.

İLERİ: "Ciro bedeli arttı"

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, "Turistik otellerden aldığımız irtifak hakkı ve ciro bedeli gelirinde yüzde 25 artış oldu" dedi.

BURDUR

ÇAĞDAŞ BURDUR: "Döviz bedelli askerler Burdur'da"

Gurbetçilerimiz 119. dönem döviz bedelli askerlik hizmetlerini yapmak üzere Burdur'a geldi.

BURDURLUNUN SESİ: "İlçelerin potansiyelini ekonomiye kazandıracağız"

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerdeki, beldelerdeki ve köylerdeki potansiyellerin değerlendirilerek, turizmde, ekonomide, eğitimde canlılık sağlanacağını söyledi.

YENİGÜN: "MAKÜ'nün Burdur ekonomisine yıllık 111 milyon lira katkısı var"

Burdur'da 4 yıl önce kurulan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin (MAKÜ) şehre yılda 111 milyon 618 bin TL katkısı olduğu belirtildi.

BURDUR GAZETESİ: "Müsteşar Sarıkaya Vali Tapsız'ı ziyaret etti"

Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Hasan Zuhuri Sarıkaya, Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti. Birlikte konakları gezdikten sonra bakanlığı ile ilgili birimlerden brifingler aldı.

ISPARTA

NOKTA: "MOBESE'ye erteleme"

Isparta'da uzun zamandır hayata geçirilmesi beklenen kent güvenlik sistemi uygulaması için bir ay daha beklenecek

DEMOKRAT: "SDÜ Tıp'tan 83 hekim mezun oldu"

SDÜ Tıp Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet töreni ile 83 yeni hekim sağlık ordusuna katılmanın mutluluğu ve gururunu yaşadı.

OBJEKTİF: "Yalvaç'ın arastaları tanıtılacak"

Yalvaç Belediyesi, Bursa'da düzenlenecek Uluslararası Osmanlı Coğrafyasında Çarşı Kültürü Sempozyumuna katılacak. Sempozyum sırasında açılan sergide de demirciler ve ayakkabıcılar arastalarını tanıtarak Yalvaç'taki ahilik kültürü hakkında bilgi verecek.

AFYONKARAHİSAR

KOCATEPE: "Afyonkarahisar PMYO 6. dönem mezunlarını verdi"

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 2 yıllık eğitimini tamamlayan 159 öğrenci düzenlenen törenle mezun oldu.

TÜRKELİ: "Sinanpaşa bezelyesine yoğun ilgi"

Sinanpaşa ilçesinde yaklaşık 7 yıl önce başlayan bezelye ekiminin her geçen yıl biraz daha arttığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title