Haberler

Akdeniz Belediyesi'nin Okullara Desteği Sürüyor

Mersin'in Alt Birim Akdeniz Belediyesi, Okulların Yeni Eğitim-öğretim Yılına Hazırlanması Çalışmalarına Destek Olarak Belde Sınırları İçinde Bulunan İlköğretim Okulları ve Liselerde Bakım-onarım, Temizlik, İlaçlama ve Ağaç Budama Çalışmalarını Sürdürüyor.

Mersin'in alt birim Akdeniz Belediyesi, okulların yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanması çalışmalarına destek olarak belde sınırları içinde bulunan ilköğretim okulları ve liselerde bakım-onarım, temizlik, ilaçlama ve ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, yaptığı açıklamada, çocukların iyi eğitim almalarının yanı sıra sağlıklı bir ortamda yetişmelerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi. Akdeniz Belediyesi olarak belde sınırları içinde bulunan okullara olanaklar ölçüsünde destek verdiklerini ifade eden Yücesoy, "Okul yöneticilerinin talepleri doğrultusunda yaptığımız bakım-onarım, temizlik, ilaçlama ve ağaç budama çalışmalarını okulların tatilde olduğu dönemlerde aralıksız sürdürdük. Bu kapsamda ağustos ayından beri yoğunlaşan şekilde bölgemizde bulunan okullarda badana, temizlik, ilaçlama, tadilat ve yeşillendirme şeklinde çalışmalar yaptık. Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için okullarımıza yönelik desteğimizi bundan sonra da elimizden geldiğince sürdüreceğiz" diye konuştu.

(ÖT-MT-MT-Y)

08.09.2007 13:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title