Haberler

Ak Partili Baybatur Eğitim Kampını Değerlendirdi

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Bütün ilçelerimiz ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız." dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Bütün ilçelerimiz ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız." dedi.

AK Partili Baybatur, hafta sonu Salihli'de yapılan teşkilat içi eğitim kampının başarılı geçtiğini belirterek, 2014 yılında yapılacak olan seçimler için yol haritasının belirlendiğini, teşkilat içi birlik ve beraberliğin önemli bir ivme kazandığını kaydetti. Salihli Lidya Otel'de yapılan teşkilat için eğitim kampıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, eğitim kampının gerek Manisa'da gerekse Ege Bölgesi'nde ilk olmasının önemine işaret etti. Genel Merkez tarafından düzenlenen ve ev sahipliğini Manisa teşkilatının yaptığı eğitim kampında Manisa il teşkilatının başarılı bir sınav verdiğini de belirten Baybatur, il yönetimi ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. Murat Baybatur, "Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç ve Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'nun yapı sıra eğitim kampına, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılarımız Mahmut Göksu, Yard. Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Mehmet Emin Ekmen, Manisa Koordinatör ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ, MKYK Üyemiz ve Manisa Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi, Milletvekillerimiz Recai Berber, Uğur Aydemir, Dr. Muzaffer Yurttaş, Dr. Selçuk Özdağ, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Akademisyenlerden Prof. Dr. Abdullah Toğçuoğlu ile Prof. Dr. Medaim Yanık eğitim kampına katılarak hem bizleri onurlandılar hemde önemli bilgilerini bizlerle paylaştılar. Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu bizimle dış işleri ve dünya ülkeleriyle Türkiye'nin ilişkileri hakkında bizi bilgilendirdi. Türkiye'nin bütün ülkelerde açtığı temsilciliklerin sayısının geçen yıllara oranla kat be kat artığını söyledi. Dünya ülkelerinin artık Türkiye'ye bakarak siyasi çizgilerini belirlediklerini bizimle paylaştı. İsrail'in Türkiye'den özür dileme, tazminat ödeme ve Gazze'den kaldırılan abluka sürecinin nasıl geliştiğini anlattı. Türkiye'nin dış siyasetinde ki gelişmenin yanı sıra hem ekonomik hemde siyasal büyümemizin önemine işaret etti. Katılan değerli konuklarımız arasında çok değerli büyüğümüz ağabeyimiz Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç da vardı. Kampın ilk günü tecrübelerinden faydalandığımız gibi son günde kampın sonunda teşkilat mensuplarımızla bir araya geldi. Sayın Arınç ile birlikte 2014 yılında yapılacak olan yerel yönetimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir yol haritası belirledik. Önümüzdeki seçimler için stratejilerimizi ortaya koyduk. Parti teşkilatlarımızın kendi bölgelerinde yapacaklarını çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve stratejik yol haritalarını çizdik.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'daki hizmetlerle ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Bursa bilindiği gibi son dört yılda yapılan hizmetlerle dünyada örnek şehir olarak gösteriliyor. Kendi tramvayını ve vagonunu aracını üreten bir belediye olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediyecilikle ilgili önemli bilgilerini bizlerle paylaştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçemizdeki belediye başkanlıklarını kazanma yönünde önemli stratejiler belirledik. Allah'ın izniyle yapacağımız bu çalışmalarla başta büyük şehir belediye başkanlığı 17 ilçenin tamamını AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. Bütün ilçelerimiz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Baybatur Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title