Haberler

AK Parti ve MHP'liler Arasında Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Güncelleme:

Tokat'ın Bereketli beldesinde, AK Parti ile MHP Belediye Başkan Adaylarının yakınları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'ne bağlı Bereketli Beldesi'nde, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adaylarının yakınları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

"BELDE DIŞINDAN SEÇMEN GETİRDİ" ŞİKAYETİ

Kavga, öğle saatlerinde beldeki Kayalık Mahallesi'nde çıktı. Belediye Başkanı AK Partili Hasan Yücel, yaklaşan yerel seçimler öncesi belde dışında oturanların seçim döneminde MHP'li Belediye Başkanı Adayı Necati Şahin tarafından beldeye getirildiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

AK PARTİ BAŞKAN ADAYININ YAKINI SİLAH ÇEKTİ

Jandarma ekipleri beldeye gelerek çalışma başlattı. Çalışma sırasında AK Partililer ile MHP'liler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Başkan Yücel'in yeğeni 30 yaşındaki Osman Polat, tabancayla MHP Belediye Başkan Adayı Necati Şahin'in yakınlarına ateş açtı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Açılan ateşte Şahin'in dayısı 50 yaşındaki Ümmet Beyazıt yaralandı. Kavgada ayrıca sopayla darbe alan Osman Polat da yaralandı. Yaralılar Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma beldede güvenlik önlemlerini arttırırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Tokat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

afyon03afyon03@hotmail.com:

AKP'liler milliyetçiyiz diyorsunuz hala AKP'ye vereceğinize MHP'ye neden vermiyorsunuz? Tüm pislikleri ortaya çıktı, kürtleri görüyoruz herkes kürtçü politika uyguluyor, onlara sempati ile yaklaşıcaksınız neredeyse ancak biri Türküm dediğinde sus,ayıp diyecek kıvama geldiniz artık yeter !

55
19
yanıtYanıtla
a amehmet_tapar@hotmail.com:

AKP VE PKK ittifak halinde müttefikler

49
14
yanıtYanıtla
serdareastside_serdar@hotmail.com:

AKP daha dün BDP den dayak yedi ve kovuldular...acisinii MHP den cikarmaya calismasinlar...MHP liler devletni milletini seven insanlardir ve bugüne kadar devletin en pis islerine üstlenmis insanlar....siz sicak yataginizda yatarken MHP milliyetcileri ASALA köpelerinin eceli oluyordu....kuzey irkta PKK nin korkulu rüyasi özel harekatcilar oluyor....akliniza basiniza toplayin yoksa sizi bir kasik suda bogar bu yigitler

44
19
yanıtYanıtla
KELkkkk@hotmail.com:

AKP, memleketi babalarının çiftliği zannettiler herhalde. Tek yalan dolanla kandıramayacağınız bir parti ve seçmeni var ki o da MHP dir.

45
16
yanıtYanıtla
i.zeynepkhaled-re@hotmail.de:

Hadi ya ? Mhp ye ve taraftarlarina bakinca sadece guluyorum elestiremiyorum da ...5 yas cocuk gibi ne diyorsunuz anlamiyorum ...

yanıt0
yanıt0
imam ülkü aşkıdindar_kdr@hotmail.com:

namussuzlar ancak vatanı böleceklerde öyle aklınız basınıza gelecek

yanıt0
yanıt0
malhpp@f.com:

mhp, chp nin türk ve müslüman gözüken ayağıdır.. yahudi arusi tarikatı kurmuştur mhp yi.. Zaten atatürkcü olmalarından anlamanız lazım yahudi olduklarını...Allah, Kuran demelerine bakmayın, hepsi kurgu ve yalan.

27
33
yanıtYanıtla
muratmurat@live.at:

ben hak veriyo mhp tam bir yahudi aslinda munafik aziyla müslüman kalbiyle düsman chp acik acik dini sevmiyoruz islamiyetide sevmiyoruz diyor ama mhp tam bir din düsmani

yanıt0
yanıt0
Cabbarermanogur@hotmail.de:

interneti kullanmayi biliyosun ama onudu yahudiler buldu Atatürkte cumhuriyet kurdu, sen kendine bir cadir kur cölde yasa beyenmedigin kisilerin icraatlarindan yararlanip hakaret etme

yanıt0
yanıt0
ADANALImuratturk.322@hotmail.com:

akp lılerın mıllıyetcılıgı TAYYIP le baslar TAYYIP le bıter...BIZIM MILLIYETCILIGIMIZ ATADAN yadıgar ..SON NEFESIMIZE KADAR SÜRER...COCUKLARIMIZDA DEVAM ettırır KUSKUNUZ OLMASIN....

45
10
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title