Haberler

AK Parti Saruhanlı Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Saruhanlı ilçe teşkilatı Üzüm Otel’de düzenlenen programda bayramlaştı.

AK Parti Saruhanlı ilçe teşkilatı Üzüm Otel'de düzenlenen programda bayramlaştı.

Bayramlaşma programına; AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, kadın ve gençlik kolları ile teşkilat üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Gökmen, bayramların, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı günler olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Sevgi, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygusu bize içinde bulunduğumuz kadim medeniyetimizin, milletimize öncülük etmiş Şeyh Edebalilerin, Yunus Emrelerin, Hacı Bektaş Velilerin, Mevlanaların, Akşemseddinlerin bıraktığı kıymetli bir mirastır. Bu toprakların ruhunda barış vardır. Bu toprakların mayasında kardeşlik vardır, dayanışma vardır. Hepimiz müşterek bir vatan toprağı üzerinde yaşıyor; müşterek bir inancı paylaşıyor, müşterek bir kaderi yaşıyoruz. Elbette milletimizin arasına nifak sokulmaya, kardeşliğimize çomak sokulmaya çalışıldığı zamanlar da oldu. Ama hamdolsun ki aziz milletimiz, her türlü badireyi, her türlü zorluğu aşmayı başardı. Güçlü ve lider ülke Türkiye hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz."

Programda Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı da birer konuşma yaparak teşkilat mensupları ve vatandaşların bayramını kutladı.

Üzüm Otel'deki bayramlaşma töreninin ardından Milletvekili Yurttaş, Başkan Yaralı ve İlçe Başkanı Gökmen, Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği ile devlet hastanesi acil servisini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yurttaş Hüseyin Yaralı Saruhanlı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title