Haberler

AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Kimdir?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Samsun Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Demir'in aday gösterileceğini açıkladı. Peki, Mustafa Demir kimdir?

'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki adaylarını açıklayan , Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mustafa Demir olacağını açıkladı. Peki, Mustafa Demir kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

MUSTAFA DEMİR KİMDİR?

Mustafa Demir, 18 Ocak 1961'de Trabzon Şalpazarı'nda dünyaya geldi. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Safiye'dir. Mustafa Demir üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mimarlık Fakültesi'nde tamamladı. Ardından 4 yıl kamu hizmeti yaptı. Mimarlık, yapı müteahhitliği ve ticaret ile ilgilenen Demir, Atakum Belediyesi Belediye Meclisi Üyeliği görevinde bulundu.

AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir kimdir?

BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANLIĞI YAPTI

22 ve 23. Dönemde Samsun Milletvekili seçildi. 22 ve 23. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı. 60. Hükümette Bayındırlık ve İskân Bakanlığı görevini üstlendi.

AK Parti Samsun Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir kimdir?

Mustafa Demir, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Demir Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title