Haberler

AK Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü

AK Parti Yalova İl Başkanı Pehlivan: " AK Parti, bu çılgın takım 12 yılda çok şey başardı. Sadece şehrimize 12 yılda devletimiz tarafından 1 milyar 970 milyon liralık yatırım yapıldı"

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, "AK Parti, bu çılgın takım 12 yılda çok şey başardı. Sadece şehrimize 12 yılda devletimiz tarafından 1 milyar 970 milyon liralık yatırım yapıldı" dedi.

Pehlivan, AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısıyla, Gazi Paşa Caddesi'nde bir restoranda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal katıldı.

Pehlivan, burada yaptığı açıklamada, AK Parti'nin 12 yıllık sürede Yalova'ya çeşitli yatırımlar yaptığına dikkati çekti. Pehlivan, şöyle konuştu:

"AK Parti, bu çılgın takım 12 yılda çok şey başardı. Sadece şehrimize 12 yılda devletimiz tarafından 1 milyar 970 milyon liralık yatırım yapıldı. Kamu binaların çoğu 12 yıllık sürede yapıldı. Muhalefet tarafından da sık sık eleştiriliyoruz. Onların zaten başka yaptığı bir şey yok. Birileri laf üretmeye devam ederken, birileri hizmet üretmeye çabaladı."

Koçal, ise AK Parti'nin 12 yıllık sürede bu ülkeye ve bu kente hizmet ettiğini dile getirerek, "Yalova'da çok şey yapıldı. Hem hükümetin hem de yerel yönetimin ortak vizyonla gelecekteki Yalova için projeleri olacak. Çağdaş bir kent, huzurlu ve mutlu bir Yalova için projelerimiz olacak. Hem partimizin kuruluşunu kutluyor hem de aynı heyecanla halka hizmet edeceğimizi bildiriyorum" dedi.

Ardından AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun ve İstanbul Milletvekili Boyraz birer konuşma yaptı. - Yalova

Kaynak: AA / Yerel

Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title