Haberler

AK Parti'nin Fethiye ve Seydikemer Adayları Belirlendi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, AK Parti'nin Fethiye adayının Muhsin Eryılmaz ve Seydikemer adayının ise Yakup Otgöz olduğunu açıkladı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, AK Parti'nin Fethiye adayının Muhsin Eryılmaz ve Seydikemer adayının ise Yakup Otgöz olduğunu açıkladı.

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, milletvekili Ali Boğa'nın da katıldığı etkinlikle yerel seçim çalışmalarının startını verdi. AK Parti Fethiye İlçe Teşkiltı'nın düzenlediği etkinliğe AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Fethiye Belediye Başkan aday adayları, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, AK Parti Genel Merkezi'nin Fethiye Belediye Başkan Adayını Muhsin Eryılmaz ve Seydikemer Belediye Başkan Adayını ise Yakup Otgöz olarak belirlediğini açıkladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa da, "Geçtiğimiz yaz 70 gün Muğla'da kaldım. Bir vekilin kendi seçim bölgesinde kalma rekoru kırdım. Yaz başında boğazımda geçirmiş olduğum operasyon tekrar nüksetti ve doktoru, hastaneyi değiştirdim. Hacettepe hastanesinde tedavi oldum. Doktor 3 ay istirahat verdi. Toplantılarda konuşmamı söyledi. Sağlık sebeplerinden dolayı gelemedim. Büyükşehir Yasası ile biz bunları köylünün ayağına getirdik. Bunlar günde bir iki imza atarlar Akyaka'ya kadar giderler" dedi.

Ali Boğa'nın ardından söz alan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Selahattin Kayaman, "Belediye meclisinde bana sahip çıkılmadı. Ben tek başıma mücadele ettim. Bir arkadaşımız ise kendi partimizden olmasına rağmen mevcut belediye başkanının hep yanında oldu. Buna bile kimse bir şey demedi. 'Selahattin Kayaman'ı çizdim' demiş. Bunu söyleyen il başkanıyla nereye gideceksiniz. Ben kendisini kınıyorum. Bu il başkanıyla umarım başarılı oluruz. Yönetimi tevzii ediyorum. Bu il başkanıyla biz seçim kazanamayız" diyerek İl Başkanı Nihat Öztürk'ü eleştirince oram bir anda gerildi.

İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, "Aile içi toplantılarında birbirimizi eleştirebiliyoruz ve eleştirebiliriz. Ama Selahattin Bey, bu şekilde sitemini sevdiği için dillendirmiştir. Biz tüm arkadaşlarıma sonuna kadar sahip çıktık" diyerek, ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz ise, şunları söyledi: "Fethiyeli hemşerilerimizin desteğiyle bu sefer Fethiye belediye başkanı olacağım. Tabii bazı sıkıntılarımızın ve sorunlarımızın olduğu bir gerçek. Ama yerel seçimler öncesi biz bu yarayı saracağız" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Otgöz Seydikemer Ak Parti Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title