Haberler

AK Parti Mkyk Üyesi Karacan Hakkari'de

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'ye geldi.

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'ye geldi.

Parti binasında partililerle bir araya gelen Karacan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki AK Parti teşkilatıyla bir araya geldiklerini söyledi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin önemli olduğunu belirten Karacan, şunları kaydetti:

" Hakkari'nin bundan sonraki kaderi için de mahalli seçimler önemli, Yüksekova'nın kaderi için mahalli seçimler önemli, Şemdinli'nin kaderi için mahalli seçimler önemli. Teşkilattaki arkadaşlarımızı gayet azimli gördüm. Bugün teşkilatımızla hemhal olacağız. Onların isteklerini ve taleplerini, paylaşımlarını alacağız. İnşallah geldiğimiz gibi mutlu bir şekilde hep beraber ayrılırız buradan. Güzel haberlerle de Ankara'ya döneriz."

Karacan, ardından Belediye Başkan Vekili ve AK Parti Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, ilçe ve belde belediye başkan adayları ile Bulvar Caddesi'ndeki esnafı dolaştı, vatandaşla sohbet etti.

Kaynak: AA / Politika

Eskişehir AK Parti Hakkari Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title