Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Maltepe'de Aşure Dağıttı

Maltepe’de vatandaşlara aşure dağıtan AK Parti İstanbul 1’inci Bölge milletvekili adayı Osman Boyraz, “Bu millete hizmet etmekten başka gayemiz ve amacımız yok” dedi.

Maltepe'de vatandaşlara aşure dağıtan AK Parti İstanbul 1'inci Bölge milletvekili adayı Osman Boyraz, "Bu millete hizmet etmekten başka gayemiz ve amacımız yok" dedi.

AK Parti İstanbul 1'inci Bölge milletvekili adayı Osman Boyraz, Maltepe'de vatandaşlara aşure dağıttı. Maltepe Merkez Camii'nden çıkan vatandaşlara aşure dağıtan Boyraz, "Ülkemizin birliği, beraberliği, kardeşliği her zaman daim olsun. Bir daha Kerbelaların yaşanmaması, özellikle İslam coğrafyasında bunlardan bir ders alıp bir daha yaşanmaması için, bunları bir fırsat olarak değerlendirmemiz lazım. Daha fazla birlik beraberliği, daha fazla kardeşliği bu toprakların her tarafına işlememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarının Maltepe'de sürdürdüğünü belirten Boyraz, "Girdiğimiz her yerde bir teveccüh var. Özellikle 7 Haziran'dan sonra oluşan belirsiz tablonun insanlarımızda, özellikle, tekrar yeniden istikrarın sağlanması adına bir teveccühün olduğunu görüyoruz. Milletin tek umudu olan, tek hayali olan AK Parti'nin, yine tek başına iktidar olacağını özellikle sahada aldığımız izlenimlerden bu sonuç ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Vatandaşlardan 1 Kasım seçimlerinde destek isteyen Boyraz, "Özellikle son 6 aydır hem Ortadoğu coğrafyasındaki gelişmelerden, hem de 7 Haziran'dan itibaren terör siyaseti, blok siyaseti, hayır siyasetinden bıkan vatandaşlarımızın, hizmet siyasetinin bir an önce iktidara gelmesi ve kendisi için hizmet üretmesi için bir gayreti var. Hep birlikte en uç noktadaki insanların bile istikrar adına, farklı siyasi partilerin en uç noktasındakiler bile, bizim gezdiğimiz yerlerde AK Parti'ye oy vereceği kanaatini ifade ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Daha fazla gayret etmemiz lazım. Bu millete hizmet etmekten başka gayemiz ve amacımız yok" şeklinde konuştu.

Maltepe'de vatandaşlara aşure dağıttıktan sonra çalışmalarını sürdüren Boyraz, esnafı da ziyaret ederek karanfil dağıttı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Boyraz Ak Parti İstanbul Maltepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title