Haberler

AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar Açıklaması

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, "MHP ve CHP, HDP'nin barajı aşması için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, "MHP ve CHP, HDP'nin barajı aşması için elinden geleni yapmaya çalışıyor. AK Parti zayıflasın diye MHP 1. sıra adayı Oktay Öztürk, HDP'nin barajı aşmasını istiyor" ifadelerini kullandı.

İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Taşpınar, Mut'ta yaptığı seçim mitinginde Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanların AK Parti'yi zayıflatmak için güç birliği yaptığını kaydetti.

Türkiye'nin, AK Parti iktidarı döneminde dünyada gıptayla bakılan bir ülke haline geldiğini anlatan Taşpınar, şöyle devam etti:

"Türkiye, AK Parti sayesinde bugün sağlıkta, ulaşım ve eğitimde 13 yıl öncesine göre hayal bile edilemeyecek bir yere geldi. Bunu milletle birlikte yaptık, millet olmazsa biz de olmazdık. Çünkü AK Parti bir millet hareketidir ve milletin iktidarıdır. Biz gücümüzü milletten aldığımız için başarılıyız. İşte bu sayede dünyanın hiçbir yerinde AK Parti gibi 3 seçim üst üste oylarını arttırarak seçimlerden zaferle ayrılan bir iktidar partisi göremezsiniz. Bakın muhalefet partileri dış güçlerle ve paralel yapıyla iş tutarak ülkeyi karanlığa sürüklemek istiyor. Tek başlarına güçlerinin yetmediğini gören MHP, CHP ve Pensilvanya birlik olmuş HDP'ye barajı aştırmaya çalışıyorlar. İftiralarla ve çirkeflikle bize saldırıyorlar."

AK Parti 3. sıra adayı Muhsin Kızılkaya ile ilgili iftiralar atıldığını da aktaran Taşpınar, Kızılkaya'nın terör örgütüne karşı çıktığı için 4 yıldır polis korumasıyla gezdiğini belirtti.

Kızılkaya'nın bölücü örgütün ölüm listesinde olduğunu vurgulayan Taşpınar, şu ifadelere yer verdi:

"Çünkü Muhsin kardeşimiz bu ülkenin birliğini ve bütünlüğünü savunuyor. Oysa MHP ve CHP, HDP'nin barajı aşması için elinden geleni yapmaya çalışıyor. AK Parti zayıflasın diye MHP 1. sıra adayı Oktay Öztürk, HDP'nin barajı aşmasını istiyor. AK Parti ve Türkiye zayıflasın diye bunlar herkesle iş tutar. Çünkü kalplerinde millet ve memleket sevdası yok bunların."

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın Mut Kayısı Festivalinde narenciye fiyatlarından bahsedip kayısı fiyatlarının yüksekliğinden bahsettiğini anımsatan Taşpınar, Kocamaz'ın, narenciye fiyatları üzerinden siyasi rant sağlamaya çalıştığını savundu.

Kaynak: AA / Yerel

Oktay Öztürk Taşpınar Ak Parti Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title