Haberler

AK Parti Kentin Sorunlarını Basın Mensuplarından Dinleyecek

AK Parti, kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini düzenleyeceği toplantıda, basın mensuplarından dinleyecek.

AK Parti, kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini düzenleyeceği toplantıda, basın mensuplarından dinleyecek.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Medya Birim Başkanı Sinem Çetin Ayaydın, ziyarette yaptığı konuşmada, basın mensupları ile daha aktif şekilde iletişime geçmek için WhatsApp iletişim gurubu kurduklarını belirtti.

Kentin sorunlarını tespit edilmesi amacıyla toplantılar düzenleyeceklerini belirten Ayaydın, kentin yerel sorun ve çözüm önerilerini basın mensuplarından dinleyeceklerini bildirdi.

Ayaydın, Anadolu Ajansı'nın çalışmalarını beğenerek yakından takip ettiklerini vurgulayarak, Anadolu Ajansı'na çalışmalarında başarılar diledi.

AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran da AA'nın bölgedeki yayın ağını anlattı.

Ziyarette, AK Parti Edirne İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkanı Dilek Yalçın, AK Parti Edirne İl Başkanlığı Özel Kalem Müdürü ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Caner Kurt, AK Parti Edirne İl Başkanlığı Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Güçyener de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title