Haberler

AK Parti İzmir Mitingine Hazırlanıyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda Yarın Yapılacak Olan Miting İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yarın yapılacak olan miting için hazırlıklarını sürdürüyor.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, mitinge gelecek vatandaşların sıcaktan bunalmaması için hazırlıklarına devam ediyor. AK Parti, mitinge gelenleri aşırı sıcaktan korumak üzere miting alanına kurulacak, soğuk hava püskürterek serinlik yapan bir sistem yaptırdı. Yarın yapılacak AK Parti mitingi için serinletme sistemini hazırlayan Serin Sistem firmasının sahiplerinden Yeliz Bozdağ, sistemin soğuk hava püskürterek serinlik veren bir sistem olduğunu belirterek, "Bu sistem soğuk hava püskürterek serinleme hissi

veriyor. Sıcaklığı ortalama 7 derece azaltıyor. Sistemi miting alanını çevreleyecek şekilde kuracağız, fakat orta kısımdan bir hat daha geçecek ve o da soğuk hava püskürtecek. Bu sistem alanda yoğun bir şekilde bulunacağı ve insanlar güneş altında olacağı için insanlara bir serinleme hissi verecek ve ferahlayacaklar. Mitinge katılacaklar için güvenli bir ortam olacağını düşünüyorum" dedi.

Herhangi bir sorun yaşanmayacağına inandığını ifade eden Bozdağ, olası bir aksiliğe karşı önlemlerini aldıklarını ve makinelerini yedeklediklerini ifade etti. Firmanın sahiplerinden Sibel Ergünşen ise, mitinge gelen vatandaşların bu sistem sayesinde sıcaktan etkilenmeyeceğini ifade ederek, "Diğer mitinglerde yaşanan bayılma, fenalaşma gibi olayların bu mitingde yaşanmayacağı kanısındayım. Özellikle yaşlı vatandaşlar bu sistem sayesinde rahat edecek ve ferahlayacaklar" diye konuştu.

Sistemin altında serinlemeye çalışan vatandaşlar ise, havanın çok sıcak olduğunu, bu yüzden de soğuk hava püskürten sistemin insanı serinlettiğini ifade etti.

Daha önce hiçbir mitingde kullanılmadığı öğrenilen serin sistem yöntemin, AK Parti tarafından ilk kez İzmir Mitingi'nde kullanılacak. Öte yandan, miting günü Gündoğdu Meydanı'nı dolduracak İzmirliler'e, 100 bin şapka, 120 bin Türk bayrağı ile AK Parti amblemli bayrak dağıtılacağı, ayrıca 50 seyyar tuvalet ile 20 el yüz yıkama ünitesi konulacağı, acil durumlar için meydanda 10 tam donanımlı ambulansın hazır bekletileceği öğrenildi. Güneşten korunmak için de bin 500 adet plaj şemsiyesinin de alanın belirli

yerlerine yerleştirileceği bildirildi.

(EY-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title