Haberler

AK Parti'den 3 Engelliye Akülü Araç

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Teşkilatı Özürlüler Koordinasyon Merkezi, 3 Engelli Vatandaşa Akülü Araç Hediye Etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Teşkilatı Özürlüler Koordinasyon Merkezi, 3 engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.

Parti katkılarıyla gerçekleştirilen çalışmada yıllardır el yordamıyla tekerlekli sandalyeye mahkum olan 3 engelli vatandaş, akülü araç sahibi oldu. Akülü araçlar parti binasında düzenlenen törenle, 25 yıldır engelli Yüksel Tokgöz, 9 yıldır engelli Semra Şenel ve 2 yıldır engelli Levent Kuru'ya teslim edildi. AK Parti Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Coşkun Çeküç, böyle bir çalışmada bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal da özürlülere yönelik tek merkezin kendi partilerinde olduğuna dikkat çekti. Ünal, "Onları sevindirdiğimizde bizde mutlu oluyoruz" dedi.

(MAK-SA) 16.05.2008 17:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title