Haberler

AK Parti Antalya Milletvekili Köse'den, Agc'ye Ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti.

AGC'yi ziyarete ederek, yeniden başkan seçilen Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Köse, gazeteciliğin çok zor bir meslek olduğunu belirtti.

Vatandaşın doğru ve tarafsız haber almasında gazetecilere büyük görev düştüğünü vurgulayan Köse, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade etti.

Köse, "Cemiyetin ödül töreninde en fazla dikkatimi çeken konu, 74 öğrenciye burs verilmesi oldu. Sosyal sorumluluk anlamında çok güzel işlere imza atan Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin bu çalışması, tüm meslek örgütlerine örnek olması gerekir" dedi.

Cemiyetin, kamu yararına çalışan dernek statüsü alması için elinden gelen desteği vereceğini vurgulayan Köse, konuyu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile paylaşacağını, Bakanlar Kurulu'ndan bu kararın çıkması için elinden geleni yapacağını belirtti.

AGC Başkanı Yeni de ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, 74 öğrenciye burs verdiklerini ve bunu gerçekleştirebilen Türkiye'deki tek cemiyet olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Tufan Köse Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title