Haberler

AK Parti Adayı Uslu, "Hem İnsanımızın Hem de Doğanın Vekili Olacağım"

AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, Korkuteli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, Korkuteli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Taşkesiği mahallesinde düzenlenen pikniğe katılan AK Parti Milletvekili adayı Atay Uslu, vatandaşların, mahallenin su kaynaklarına yakın noktada mermer ocağı ruhsatı verilmemesi taleplerini dinledi. İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve Milletvekili adayı Mustafa Akdeniz'in de hazır bulunduğu buluşmada, Yıldıran, mermer ocağı ruhsatı işlemlerinin gerekli görüşmeler yapılarak durdurulduğu bilgisini verdi.

"AK PARTİ 4 MİLYAR AĞAÇ DİKMİŞ BİR PARTİDİR"

Atay Uslu ise yaptığı konuşmada, "AK Parti 'insanı yaşat ki, devlet yaşasın' ilkesi ile yola çıkmıştır. Aslolan insandır. İnsanımızın istekleridir. İnsanımıza hizmet etmektir. Bugün bölge halkının taleplerine uygun bir şekilde teşkilatımız gerekli girişimleri yapmıştır. Bilinmelidir ki, AK Parti 4 milyar ağaç dikmiş bir partidir. Çevrenin, doğanın farkında olan bir partidir. Su kaynaklarının korunması konusunda çok hassasız. Kaynaklara zarar verecek çalışmalara karşıyım. Öte yandan mermer sanayinin de ülkeye sağladığı katma değerin ve istihdamın farkındayım. Çevre ve kalkınma dengesini sağlayacak olan parti, AK Parti. Milletvekili olduktan sonra mecliste hem insanımızın hem doğanın, hem arıların, hem kelebeklerin, hem de çevrenin vekili olacağım" dedi.

"BU TOPRAKLARDA SELÇUKLU, OSMANLI KOKUSU VAR"

Taşkesiği buluşmasından sonra Küçükköy mahallesi ziyaretini gerçekleştiren Atay Uslu ve İlçe Teşkilatı mensupları, kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükköy'e yapılan sıcak asfaltı da inceledi. İncelemenin ardından köyde verilen geleneksel yemeğe katılan Uslu, yemek sonrası yapılan toplantıda şunları ifade etti:

"Artık mahallelerimizin de konforu artıyor. Menderes Türel başkanlığında Büyükşehrimiz, Antalya'nın her noktasına hizmet götürüyor. Bugün şehrimizin her noktasında Büyükşehir ekiplerinin bir çalışması var. Antalya CHP'li belediye başkanı Akaydın döneminde kaybettiği 5 yılı Menderes Başkanımız ile birlikte telafi edecektir. Antalya, büyümeye ve güzelleşmeye devam edecektir. İşte Küçükköy yolu. Kaymak gibi asfalt. Bütün hizmetler Antalya'ya iyi gelecek. Korkuteli her yönüyle güzel. Bu topraklarda Selçuklu kokusu, Osmanlı kokusu var. Korkuteli Antalya'nın en özel yaylalarından bir tanesi. Antalya'ya bir mahallesi kadar yakın olan Korkuteli artık tarım ilçesi. Şimdi ilçemiz mantar üretiminde önemli bir noktada. Mantarın ilçe ve Türkiye ekonomisine önemli bir katkısı var. Öte yandan Türkiye ekonomisi de her alanda büyüyor. Bugün dünyada en çok insanı yardımı yapan ülkelerin başındayız. Ekonomide güçlü, iç ve dış politikada etkin. Tarımı ile turizmi ile genç nüfusu ile sanayisi ile göz kamaştıran bir ülke. İstikrarın sürmesi için Antalya, yeni Türkiye'ye güçlü bir destek verecektir. Bugün Antalya'da AK Parti'nin birbirinden değerli adayları var. Lütfi Elvan Bakan Antalya'nın tıkanan tüm ulaşım kanallarını açacak projeleri bir bir uygulayacaktır. Antalya'nın evladı olarak ben de sizlerin konforunuzu, zenginliğinizi artıracak her türlü projenin takipçisi olacağım. Antalya'yı seviyorum. Havasını, suyunu, toprağını seviyorum. İnsanını seviyorum. Sizlere hizmet etmek büyük bir onurdur." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Küçükköy Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title