Haberler

Aileler direniyor, destekler çığ gibi büyüyor

Güncelleme:

Aileler direniyor, destekler çığ gibi büyüyor Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ailelerle bir araya geldi Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını söyleyen 233 ailenin evlat nöbeti, 752'nci günde de devam ediyor.

Aileler direniyor, destekler çığ gibi büyüyor

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert ailelerle bir araya geldi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını söyleyen 233 ailenin evlat nöbeti, 752'nci günde de devam ediyor. Ailelerin direnişine destekler çığ gibi büyüyor.

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını söyleyen 233 ailenin evlat nöbeti, 752'nci günde de devam ediyor. Ailelerin direnişine bir destekde Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Kadın Komite Başkanı Tuba Gülpembelioğlu, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Merkez Kadın Komite Başkan Yardımcısı Hatice Olgun, Bölge Başkanı Fadlı Erdem, Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm'den geldi. Ailelerle bir araya gelen Öz Sağlık İş Sendikası temsilcileri dertlerini dinleyerek sohbet etti.

"Dünya bu çığlığa kulak asmalıdır"

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, annelerin çığlığının yüreklerinde olduğunu ve dünyanın bu çığlığa kulak asması gerektiğini kaydetti. Sert, "752 gündür evlatları için nöbet tutan ailelerin ziyaret için geldik. Dünyanın en yalın çığlığı anne kalbinin yanan çığlığıdır, bu annelerimizin göz yaşı ve çığlığını yüreklerden hissediyoruz. Ben inanıyorum ki Türkiye halkından buraya gelemeyenlerin kalbi burada, 233 ailemiz evlat nöbeti tutuyorlar, 31 ailenin evladına kavuşması bizi ve Türkiye'yi mutlu etmiştir. İnşallah terör bitene kadar buradaki ailelerimizin isyanı dünyaya mesaj olarak gönderilir. Bu mesajdan çıkanların siyaseti, politikası olmaz, bu annelerin çığlığına ses vermek zorundadır. Dünya bu çığlığa kulak asmalıdır, Türkiye huzurlu ve mutlu bir şekilde yoluna devam etmelidir. STK ve vatandaş olarak hep birlik çözmemiz lazım bunun artık siyaseti olmamalıdır, olmaması gerekir. Biz bu ailelerimizin yanındayız dualarımız onlarla birlikte" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Türkiye PKK Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title