Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam -

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Partililerin hizmet konusunda birbiriyle yarıştığını belirterek, "Biz sadece kendimizle yarışıyoruz, başka rakibimiz yok. Kendi yaptıklarımızla yarışıyoruz, dünden daha iyi olabilmek için çalışıyoruz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Partililerin hizmet konusunda birbiriyle yarıştığını belirterek, "Biz sadece kendimizle yarışıyoruz, başka rakibimiz yok. Kendi yaptıklarımızla yarışıyoruz, dünden daha iyi olabilmek için çalışıyoruz. Başka kimseyle yarışmıyoruz çünkü ortada yarışacak bir lider ve belediye yok" dedi.

İslam, Ferizli ilçesinde düzenlenen programda vatandaşlara hitap etti.

Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen bazı kesimlerin, ülkeyi karıştırmak için çalıştığını anlatan İslam, "Geçtiğimiz yıl, ağaçları mazeret göstererek Türkiye'yi karıştırmak istediler. Onlar bile meselenin ağaç olmadığını söyledi. Mesele, ağaç değildi zaten. Çoğumuz, bunu sonradan anladı. Gezi olaylarının ardından 17 Aralık süreci ve 25 Aralık'ta yaşananların nedenini tüm vatandaşlarımız anladı çok şükür. Artık meselenin ne olduğunu biliyoruz. Darbelerle başaramadıklarını, şimdi tekrar denemek ve bu sefer başarılı olmak istiyorlar. İşte mesele bu" diye konuştu.

İslam, Türkiye'yi karıştırmak için vicdansızca ve ahlaksızca saldırılar yapıldığını söyledi.

"İstedikleri tek şey, Recep Tayyip Erdoğan'ın görevinden ayrılmasıdır" diyen İslam, "Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, çalışıyor ve bu millete hizmet ediyor. Hastane, okul, köprü, havaalanı, işyeri yapıyor. Suçu da bu yani. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmetleriyle bir yıldız gibi parlıyor artık. Türkiye, artık eskisi gibi değil. Türkiye, kendi bölgesinin yıldızı, Avrupa'nın ve dünyanın lideri olabilmek için çalışıyor. Bu durum, bazılarını rahatsız ediyor. Onların istediği şey, Türkiye'nin küçülmesi, ekonomisinin zayıflaması, her gün insanların evine cenaze gelsin, insanlar birbirine düşsün istiyorlar. Bunları istedikleri için de Recep Tayyip Erdoğan'ı ve onun hükümetini istemiyorlar" ifadelerini kullandı.

İslam, AK Parti olarak daha iyi bir Türkiye vaat ettiklerini vurgulayarak, "Şimdi 30 Mart'ta vatandaşlarımıza daha iyi bir Türkiye isteyip istemediklerini soracağız. Bizim insanlarımız, her zaman daha iyisine layıktır ve o gün gereken cevabı verecektir. Biz sadece kendimizle yarışıyoruz, başka rakibimiz yok. Kendi yaptıklarımızla yarışıyoruz, dünden daha iyi olabilmek için çalışıyoruz. Başka kimseyle yarışmıyoruz çünkü ortada yarışacak bir lider ve belediye yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ayşenur İslam Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title