Haberler

Ağzında Çıkması Gereken Diş Beyninde Çıktı

Güncelleme:

Sinop'ta yaşayan adamın ağzında çıkması gereken dişi, beyninde çıktı. Ameliyat riskli olduğu için dişin beyinde bırakılmasına karar verildi.

Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan Deniz Mızraklı'nın beyninde diş çıktı. Ameliyatın riskli olduğunu söyleyen Deniz Mızraklı, dişin alınması halinde konuşma, görme ve hareket duyularını yitirebileceğini söyledi.

ALINMASI HASARA YOL AÇABİLİR

Gerze'de amatör olarak müzikle uğraşan 26 yaşındaki Deniz Mızraklı, 2014 yılında geçirdiği beyin tümörü ameliyatından üç gün önce tomografisi çekildi. Tomografide, ağzında çıkması gereken bir dişin beyninde çıktığı anlaşıldı. Doktorlar, dişin alınmasının kendisinde bazı hasarla yol açabileceğini söyledi.

RİSK ALMADI, AMELİYAT OLMADI

Dişin alınmasının riskli olduğunu söyleyen Deniz Mızraklı, "Ben, Sinop'da bir mekanda canlı müzik yapıyordum. Canlı müzik yaptığım dönemde kendimde ciddi bir rahatsızlık hissettim. Bununla ilgili hastaneye gittim. Yürüme testi yaptılar ve yürümekte zorlandım. Bir denge bozukluğum vardı. Beni tanıyan insanlar, alkollü olduğumu sanıyorlardı. O dönem Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındım. Tomografiler çekildi. Beyinim de bir tümör tespit edildi. Ameliyattan 3 gün önce de bir beyin tomografisine girdim ve beynimde diş olduğu anlaşıldı. Diş hala beynimde duruyor. Diş hala orada durduğu için denge bozukluğu ve hafıza kaybı hastalığının tekrarlama durumu var. Diş alınırsa konuşma, görme ve hareket duyum tamamen kaybolabilecek, bu riski almak istemedim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Sinop Gerze Komik - İlginç Sağlık Yaşam Haberler

500

Yorumlar (12)

46:

Gecmis olsun her sey Allahtan

40
3
yanıtYanıtla
Çiftlikbank yönetim kurulu başkanı:

Olabilir

5
27
yanıtYanıtla
Çarşı bjk:

Allah sifasini versin..böyle komiklik yapanlarada aynı dertleri yasatsinki birdaha makara yapamasin

14
17
yanıtYanıtla
1-0:

Çorba mı yazıyor orada

yanıt0
yanıt2
Curko:

Beyni oturma organında olan bir sürü beyinsiz varken bu anomoli normaldir.Geçmiş olsun kardeş

3
3
yanıtYanıtla
Ebru:

Deniz çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. İki türlü yaşamakta zor..

3
0
yanıtYanıtla
Kötü:

Diş çürüme yaparsa ne olacak, beyin mikrop kapar.

3
0
yanıtYanıtla
Ünal:

Fazla kafaya taktiysa. ???

2
1
yanıtYanıtla
Testi:

Geçmiş olsun kardes

3
0
yanıtYanıtla
Osman:

Gerçekten ilginç durum.Doğrudur .Allah şifa versin kardeşimize

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title