Haberler

Ağaçsız Dağ Orijinal Fragman

Altı yaşındaki cesur Jin, annesi ve dört yaşındaki tombul kız kardeşi Bin ile Güney Kore'nin Seul şehrinde küçük bir dairede yaşamaktadır.

Altı yaşındaki cesur Jin, annesi ve dört yaşındaki tombul kız kardeşi Bin ile Güney Kore'nin Seul şehrinde küçük bir dairede yaşamaktadır. Anneleri, onlardan ayrı yaşayan babalarını aramaya karar verir. Böylece Jin ve Bin küçük bir kasabada alkolik halalarıyla birlikte yaşamak zorunda kalır. Çocuklarını halaya bırakmaktan büyük bir üzüntü duyan anne, kızlara domuz şeklinde bir kumbara verir ve kumbara dolduğunda döneceğine söz verir. Kızlar için başlarda can sıkıcı bir ayrılık gibi görünen durum büyük halanın evini kaybetmesiyle hüzünlü bir hal alır. Anneleri dönmeyi başaramayınca, Jin ve Bin büyükbaba ve büyükannelerine ait çiftliğe taşınmak zorunda kalırlar. Bu ayrılık yolculuğu boyunca Jin aile bağlarının önemini öğrenir. Halanın yoksul kasaba yaşamında hırpalanan Jin ve kız kardeşi, büyükannenin azminden ve sıkı çalışmasından ilham alırlar. Jin, kız kardeşi ile ilgilenmenin aslında kalbindeki eksikliği doldurmanın bir yolu olduğunu öğrenir.

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Güney Kore Seul Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title