Haberler

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Akoğlu'nun Hayatını Kaybetmesi

Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Memduh Akoğlu'nun Trafik Kazasında Hayatını Kaybetmesi Kentte Üzüntüye Neden Oldu.

Afyonkarahisar İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Memduh Akoğlu'nun trafik kazasında hayatını kaybetmesi kentte üzüntüye neden oldu.

Dün gece saat 23:15 sıralarında Afyonkarahisar-Ankara karayolundaki Sahipata Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, iş adamı Şükrü Demirayak'ın kullandığı 03 AK 555 plakalı lüks otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu korkulukları parçalayarak Beton Travers Fabrikası'nın içine uçtu. Çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayan Akoğlu, hayatını kaybetti.

Kaza sırasında İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Memduh Akoğlu'nun emniyet kemerinin takılı olmadığı öğrenildi. Akoğlu'nun, burun ve kafasının sağ tarafında çarpmadan dolayı ezilme olduğu belirlendi.

Kazada Şükrü Demirayak ise yaralandı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Demirayak'ın da, sol el dirsek iç yüzünde adaleye kadar uzanan kesik olduğu, sol el beşinci parmakta kırık tespit edildiği, sol ayak bileğinde ise ileri derece ödem bulunduğu öğrenildi. Demirayak'ın yapılan alkol kontrolünde 80 promil alkollü olduğu iddia edildi.

BEYNELMİLEL FİLMİNİ İZLEMİŞLER

Kaza gecesi, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Emniyet Müdürü Natık Canca, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Memduh Akoğlu, Set Çimento Müdürü İbrahim Çoruh ve iş adamı Şükrü Demirayak'ın hep birlikte yemek yedikleri öğrenildi. Emniyet Müdürü Natık Canca, yemekten ilk olarak Vali İmga, sonra kendisinin çıktığını belirterek, "Ben çıkarken Şükrü beyle komutanımız oradaydı. Beni kendi makam arabasıyla albayım bırakacaktı. Ama 'Bizim evlerimiz Şükrü beyle yakın. Biz beraber gidelim, benim araç seni

bıraksın' dedi. Ben de korumama ve şoförüme istirahat etmelerini söyledim. Komutanın aracı beni eve bıraktı. Evde otururken bu acı haberi duyduk. Şükrü beyin kemeri takılıymış ama komutanımız takmamış. Şükrü bey hastanede 'Ah komutanım, neden kemerini takmadın' diye sayıklıyormuş" dedi.

Hep birlikte özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Beynelmilel" filmini izlediklerini belirten Canca, şöyle konuştu: "Film bittikten sonra biz kalktık. Yemek yedik, sohbet ettik ve kalktık. Şükrü bey yemekte kola içiyordu. Ondan evvel alkol almış veya almamıştır bilemem. O arabaya bende binebilirdim. Süratini bilemiyorum. Yandaki kaldırımlar biraz yüksek. Bir aracı sollarken sanırım direksiyon hakimiyeti kaybolmuş. Yan tarafa otomobili kaptırmış. Bir insan öldü. Çok iyi bir subay ve insan. Yaralı da

dostumuz. O da çok iyi bir insan. İkisi de iyi bir arkadaştı. Çok üzgünüm."

(ATA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title