Haberler

Afyonkarahisar: Agd'den İstifa

Afyonkarahisar Gazetecileri Derneği (AGD) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu üyesi Ata Gündüz Kurşun, görevinden istifa etti.

Afyonkarahisar Gazetecileri Derneği (AGD) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu üyesi Ata Gündüz Kurşun, görevinden istifa etti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Kurşun, 16 Mayıs 2006 tarihinde kurulan AGD'nin yönetim kurulu üyeliğine seçildiğini ve bugüne kadar da görevini en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını belirtti. Kurşun, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Son günlerde derneğimizin faaliyetleri, demeçler ve açıklamalarıyla ilgili yaşanan gelişmeler, temsil ettiğim kurumla, mesleki anlayışımla ve etik değerlerle uyuşmamaktadır. İtiraz etmeme rağmen, derneğimiz tarafından, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ile AK Parti İl Başkanı Burhanettin Çoban hakkında, bir gazetenin haberi sebebiyle yapılan açıklamaysa yukarıda saydığım kriterlerle yine uyuşmamıştır. Bu sebeple Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'nin yönetim kurulu üyeliğinden ve Genel Sekreterlik görevimden istifa ettiğimi değerli kamuoyuna ve ilgililerin bilgisine arz ediyorum".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title