Haberler

Adriana Lima Cesur Pozları İçin Metin Hara'dan Onay Aldı

Yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, reklam yüzü olduğu markanın çekimlerinde verdiği cesur pozları Hara'dan onay alarak paylaştı.

Yaptığı bir açıklamada "Çıplak fotoğraf paylaşmayacağım" diyen Adriana Lima, reklam yüzü olduğu marka için New York sokaklarından cesur pozlar verdi. Çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Lima'nın sevgilisinden onay aldığı iddia edidi.

"MESAJI AÇIK VE NET

"Çıplak fotoğraf paylaşmayacağım" diyen Lima'nın kararında Metin Hara'nın etkisi olduğu konuşuldu. Konu üzerine açıklama yapan Metin Hara, "Benim yaklaşımıma zerre kadar oturmayan, tamamen kurgusal bir söylem. Paylaşımı o değil aslında, mesajı açık ve net: Herhangi bir neden olmadan, sadece soyunmak için soyunmayacağım.

Aslında bir kadının son derece değerli bir şekilde, kadının metalaştırılmasında duyduğu rahatsızlığın hikayesi" dedi.

İşte Adriana Lima'nın çekimlerde verdiği pozlar...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Metin Hara New York Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

x man:

güzel kadın be.metinide tebrik ederim.modern görüşlü bir türk erkeği ikiside birbirine yakışıyor.metinde yakışıklı çoçuktur.

15
15
yanıtYanıtla
kıbrıslı:

siz hiç güzel görmediniz onun yaptığı makyajı botoxu neneme yapsam daha güzel olacak eminim

23
5
yanıtYanıtla
yabanci:

dedeme istemeye geliriz bizde

yanıt2
yanıt0
hakan:

buna mankendiye para veriyolaya ulkemizde nekadar kibar ve guzel kizlarimiz var halbuki

12
16
yanıtYanıtla
Mezheb:

Geçen hafta Serdar Ortaç bu hafta Metin Hara bu nasıl bir algı operasyonu erkekler böylemi olsun istiyorsunuz devamlı yok sevgilisinden izin aldı cesur (çıplak) pozlarını paylaştı yahu bunları mezhebi geniş erkek milletini bu denli genişliğine Tünel derler bizim kültürümüzde yok böyle bir şey insanlara algı operasyonu yapmayı bırakın artık Kadın Erkek medeniyet adı altında çıplaklık aşılamanız bize ters size uyup bunları yapanda kocayım diye ortalıkta dolaşmasın

18
2
yanıtYanıtla
ali:

Bu tamamen algı yönetimidir. Bu kadın güzel falan değil. Normal bir tipi var

14
4
yanıtYanıtla
cosmos:

genişlikte sınır yok metin bayağı geniş çıktı eşinin organı gözüküyor dünya görüyor demekki eş olarak görmüyor bakın türk erkeği gerçek eş görse asla izin vermez onunla sevgili anlamıyormusunuz

5
8
yanıtYanıtla
Misafir:

Haklısın ama şikayet hakkı yok çünkü Adriyananın ne meslek yaptığı malumunuz bilerek sevgili oluyorsun sonra ne diyecek sen bu mesleği yapmamı diyecek yani ona şöyle böyle denme hakı yok defileye çıkan mankenle sevgili yapmayacan yada.

yanıt4
yanıt0
Nuran:

Türk erkeği kıskançtır sevince tabi

yanıt5
yanıt0
PASPASCI NURİ:

Hiç yakışmamış, giydiği don. .

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title