Haberler

Adıyaman'da Yerel Yönetimler..

Adıyaman Belediyesi'nin Yardım Servisi 'Al Getir, Gel Götür' 3 Yıl İçersinde 12 Bin Yardıma Muhtaç Kişiye 50 Bin Adet Giysi ve Eşya Yardımında Bulundu.

Adıyaman Belediyesi'nin yardım servisi 'Al getir, gel götür' 3 yıl içersinde 12 bin yardıma muhtaç kişiye 50 bin adet giysi ve eşya yardımında bulundu.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı 'Al getir gel götür' yardım servisi tarafından belirlenen yardıma muhtaç kişilere giysi ve eşya yardımı yapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, zaman zaman yapılan yardımlara kendisi de katılarak vatandaşlarla sohbet ediyor. Yardım servisinin birçok vatandaşın yüzünü güldürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Belediyenin görevi sadece yol, su, kanalizasyon hizmeti sunmak değildir. Bunun yanında sosyal belediyecilik çok daha önemlidir. 3 yıl önce kurduğumuz bu yardım servisi sayesinde yardıma muhtaç birçok vatandaşımızın yüzünü güldürdük.Belediye olarak ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alacağız" dedi.

(AA-ST-ST-Y)

30.04.2007 17:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title