Haberler

Adana Şizofreni Hastasının Evinde 1 Kamyon Çöp Çıktı

Şizofreni hastasının evinde 1 kamyon çöp çıktıADANA'da yalnız yaşayan 50 yaşındaki Habip Bıyık'ın evinden 1 kamyon dolusu çöp çıktı.

Şizofreni hastasının evinde 1 kamyon çöp çıktı

ADANA'da yalnız yaşayan 50 yaşındaki Habip Bıyık'ın evinden 1 kamyon dolusu çöp çıktı.

Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde bir evden çevreye kötü koku yayılması üzerine, mahalle sakinleri belediyeye şikayette bulundu. Yapılan incelemede kokunun şizofreni hastası Habip Bıyık'ın oturduğu iki katlı evden geldiği anlaşıldı. Görevliler, yalnız yaşayan Bıyık'ın evinin her yerinin çöplerle dolu olduğunu fark edince temizlik ekiplerinden yardım istedi. Bu sırada şizofreni hastası olduğu için sağlık durumunun bozulduğu anlaşılan Bıyık, zabıta ve polis ekiplerine direndi. Görevlilerin müdahalesiyle, polis aracına götürülen Bıyık'ın evi temizlendi.

Evde 3 bin lira da bulunurken bir kamyon çöpün temizlenmesinden sonra bina dezenfekte edildi. Habip Bıyık ise tedavisi için Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title