Haberler

Adana: Fransa'yı Boykot İçin Web Sitesi Kurdular

Adana'da Kendilerine "Tekd Web Gezginleri" Adını Veren Bir İnternet Grubu, Sözde Ermeni Soykırımının İnkarını Suç Sayan Yasa Tasarısını Parlamentosunda Kabul Eden Fransa'nın Mallarını Boykot Etmek İçin Bir Web Sitesi Kurdu.

Adana'da kendilerine "Tekd Web Gezginleri" adını veren bir internet grubu, sözde Ermeni soykırımının inkarını suç sayan yasa tasarısını parlamentosunda kabul eden Fransa'nın mallarını boykot etmek için bir web sitesi kurdu.

Daha önce Danimarka'yı protesto etmek için çeşitli etkinlikler yapan grup, Fransa'ya tepki amacıyla kurduğu "www.tekd.org" isimli web sitesinde Fransız markalarını amblemleriyle birlikte vererek, Türk vatandaşların bu malları boykot etmesi için çağrıda bulunuyor. Söz konusu internet sitesinde, "1915 yılında Ermeniler'i Türkiye'ye karşı kışkırttıktan sonra onlara ihanet eden Fransa, bugün Türkiye düşmanlığından güç alarak Ermeniler'e karşı günah çıkartma ve Türkiye düşmanlığı yolunda bir adım daha atmaya kalkışmaktır" ifadeleri yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title