Haberler

Adana Demirspor - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Orduspor'u 3-2 mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 30. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Orduspor'u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ercan Albay, Adana Demirspor'un son 6-7 haftadır yaşadığı gergin ve stresli sürece vurgu yaparak, galibiyeti üzdükleri Adana Demirspor taraftarına hediye ettiklerini söyledi.

İkinci yarıda futbolcuların kazanma arzusunu sahaya yansıdığına dikkat çeken Albay, şöyle konuştu:

"Bugünkü oynanan maçlar neticesinde bu galibiyetimiz bize fazlasıyla puan katmıştır. Bundan sonraki maçlarda da bunun bize verdiği rahatlıkla, oynamak arzusuyla sahada olacağız. Bundan sonra daha iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum çünkü bu gidişatı durdurmak gerekiyordu. Bunu da bugün hem iyi bir mücadele hem iyi bir oyun ortaya koyduğumuz, kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra Adana Demirspor'un önü daha açıktır diyorum."

Galibiyetin üzerinde takımdaki arkadaşlık ilişkilerinin iyi olmasının önemli bir etken olduğunu vurgulayan Adana Demirsporlu futbolcu Jose Carlos Nogueira Junior, "Maçtan önce, hafta içinde takım halinde çok iyi çalıştık ve hazırlandık. Bu galibiyet bizim için çok önemli bir galibiyetti ve bunun farkındaydık. Hoca değişikliğinden sonra takım içerisinde de yeniden doğuş oldu diyebilirim. Kendimizi daha iyi hissediyoruz ve bu şekilde galibiyetler alarak yola devam edeceğiz" diye konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise futbolda ne kadar doğru varsa ilk yarıda, ne kadar yanlış varsa da ikinci yarıda yaptıklarını ifade etti.

Her yönüyle çok kötü bir ikinci yarı yaşadıklarını kaydeden Sözeri, şu ifadeleri kullandı:

"Çok çabuk toparlanıp önümüzdeki Bolu maçını kazanmak için mücadele edeceğiz, çünkü biz bugün çok büyük bir avantaj kaybettik. Kazansaydık, lider olacaktık. Bunun dışında yolumuza devam ediyoruz. Hala puan durumumuz ortada. Aşağıdaki, üstteki ve alttaki takımların yarışı kıyasıya devam ediyor. Bu sene PTT 1. Lig farklı bir mücadele gösteriyor. Bu anlamda da keyifli diye düşünüyorum. Adana Demirspor'u da kutlamak istiyorum. Hakikaten iyi bir oyun oynadılar. Özellikle 2. yarı disiplinli oynadılar ve çok da centilmen oynadılar. Oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmediler."

Ordusporlu futbolcu Emre Aygün ise çok büyük bir şey kaybetmediklerini dile getirerek, "Kazanmamız gerekirdi bu hafta. Rakiplerimiz puan kaybetmişti, bizim için önemliydi. İlk defa bu sene öne geçip mağlup olduk. Üzgünüz tabi ama avantaj kaybettik, çok büyük bir şey kaybetmedik. Üst sıralardan kopmadık. Üzgünüz. Önümüzdeki hafta Bolu maçına iyi hazırlanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title