Haberler

Adana'da Yerel Yönetimler

Adana'nın Merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ömer Topçu, Parkları ve Spor Sahalarını Yeniden Kullanılabilir Hale Getirdiklerini Belirterek, Halkın ve Muhtarların Bu Hizmetlere Sahip Çıkarak Koruması Gerektiğini Söyledi.

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ömer Topçu, parkları ve spor sahalarını yeniden kullanılabilir hale getirdiklerini belirterek, halkın ve muhtarların bu hizmetlere sahip çıkarak koruması gerektiğini söyledi.

Topçu, yaptığı açıklamada, Yüreğir’de yapılan hizmetlerin tamamının vatandaşların ortak malı olduğunu ve bu hizmetlerin korunması gerektiğini ifade ederek, “Kısa süre önce yaptığımız parklarda bankların ve oyun aletlerinin kırıldığını görmek bizleri üzüyor. Hizmeti zor şartlara rağmen yapıyoruz. Ancak vatandaşlarımız ve bu hizmeti bizden talep eden muhtarlarımız da kendi üzerlerine düşen görevi yaparak bu hizmetlere sahip çıkmalıdır” dedi.

Hizmet yaparken hiçbir ayrım gözetmediklerini belirten Topçu, vatandaşların ve mahalle muhtarlarının da bu konu üzerinde hassasiyetle durarak, bu zararların önüne geçmesi gerektiğini kaydetti.

(AB-AB-AB-Y)

07.01.2007 13:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title