Haberler

Adalet Bakanı Şahin: "Tanık Koruma Hem Terör Hem de Örgütlü Hem de Adi Suçlar İçin Uygulanacak"

Meclis Genel Kurulu'nda Tanık Koruma Kanunu Tasarısının 1'nci Bölümü Üzerindeki Görüşmeleri Devam Ederken Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Tanık Korumanın Hem Terör Hem Örgütlü Hem de Adi Suçlar İçin Uygulanacağını Bildirdi.

Meclis Genel Kurulu'nda Tanık Koruma Kanunu tasarısının 1'nci bölümü üzerindeki görüşmeleri devam ederken Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, tanık korumanın hem terör hem örgütlü hem de adi suçlar için uygulanacağını bildirdi.

Meclis Genel Kurulu'nda Tanık Koruma Kanunu Tasarısı'nın 1. bölümü üzerindeki görüşmeler devam ediyor. Milletvekillerinin tasarıdan kimlerin hangi şartlarda yararlanacağı yönündeki sorularına yanıt veren Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, şunları söyledi:

"Tanık koruma kanunundan bir tanığın yararlanması öyle kolay bir şey değil. Mutlaka ortada ciddi bir tehlike olması ve bunun da mahkeme kararıyla tespiti gerekecek. Tanık koruma hem terör hem örgütlü suçlar hem de adi suçlar için uygulanacak." (ANKA)

(EG/GB)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title