Haberler

ABD'li Diplomat Carraway, Manisa AK Parti'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

ABD Büyükelçiliği siyasi bölüm diplomatı Cassandra Carraway, AK Parti Manisa il Başkanı Murat Baybatur'la bir araya geldi.

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği siyasi bölüm diplomatı Cassandra Carraway, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur'u makamında ziyaret etti.

Carraway Türkiye'de son 10 yılda çok şeyin değiştiğini belirterek, başta İstanbul olmak üzere bir çok kenti ziyaret ettiğini söyledi. AK Parti'nin iktidara gelmesinin ardından Türkiye'de önemli gelişmelerin yaşandığını, dünyada artık barışın hakim olması gerektiğini kaydetti. Kadın ve gençlik kollarının çalışmalarını dinleyen Carraway, çalışmaların insana yönelik olmasını güzel bulduğunu belirterek, "AK Parti'nin karşısında muhalefet olmak istemezdim" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkan Murat Babatur ise Manisa'nın Türkiye'de nüfus ve ekonomik değerlendirmelere göre ilk 10 içinde yer aldığını belirterek, kentin büyükşehir olmasının ardından daha çabuk gelişeceğini kaydetti. Parti olarak Manisa'da büyüdüklerini belirten Baybatur, "Belediye seçimlerinin favori partisiyiz. Büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçeleri alabilecek güçteyiz. Manisalıların tercihi AK Parti'den yana" dedi.

Baybatur, Carraway'e mesir macunu, Manisa üzümü ve kitaplardan oluşan hediye paketi verdi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Murat Baybatur Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title