Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Vali Dağlı, AA muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde 3 fotoğraf için oy kullandı.

Dağlı, "haber" kategorisinde Mostafa Alkharouf'un çektiği "Sokakta yatsı namazı" fotoğrafına, "yaşam" kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Koyunların yolculuğu" fotoğrafına, "spor" kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un çektiği " Türkiye'nin sevinci" fotoğrafına oy verdi.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasını çok anlamlı bulduğunu aktaran Dağlı, şöyle konuştu:

"Bu oylamada benim bakış açım, içindeki manayı ve ruhu hangi fotoğrafın daha iyi yansıttığı idi. Spor kategorisindeki 'Türkiye'nin sevinci' fotoğrafı özellikle beni etkiledi. Bu fotoğrafların hepsinde çok büyük mana ve ruh var, dışarıdaki zahir görüntüden çok manayı anlamaya çalıştım. Genel olarak baktığımızda da hepsinin ayrı bir değeri var."

"Anadolu Ajansı bizim milli ajansımız." diyen Dağlı, "Anadolu Ajansı halkı bilgilendirme noktasında her gün çalışıyor. Dünyanın en ücra yerlerinde, gece-gündüz, sabah-akşam, kar-kış demeden çalışan tüm AA çalışanlarına teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Zülkif Dağlı Türkiye Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title