Haberler

Aa'da "Atatürk Fotoğrafları Sergisi"

Atatürk'ün Doğumunun 125. Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen "Atatürk Fotoğrafları Sergisi", Etkinliğin Koordinatörlüğünü Üstlenen Devlet Bakanı Beşir Atalay Tarafından Açıldı.

Atatürk'ün doğumunun 125. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ''Atatürk Fotoğrafları Sergisi'', etkinliğin koordinatörlüğünü üstlenen Devlet Bakanı Beşir Atalay tarafından açıldı.

Anadolu Ajansı Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışında konuşan Devlet Bakanı Atalay, 2006 yılının Atatürk'ün doğumunun 125. yıldönümü olması vesilesiyle Anadolu Ajansı ve Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün birlikte zengin bir ''Atatürk Fotoğrafları Sergisi'' düzenlediğini belirtti.

Serginin, Atatürk'ün pek alışılmamış, fazla görülmemiş nadir fotoğraflarından oluştuğunun söylenebileceğini belirten Bakan Atalay, ''Sergide tabii hayatın değişik sahnelerini göreceksiniz'' dedi.

Serginin, Atatürk'ün çok orijinal, değişik alanlarda çekilmiş 60 fotoğrafını içerdiğini bildiren Bakan Atalay,Cumhuriyet Bayramı'na kadar açık kalacak serginin, 10 Kasım'da İstanbul'da da açılacağını söyledi..

Serginin açılışına TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Abdullatif Şener ve Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanları Ali Babacan ve Nimet Çubukçu, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, BBP Genel Başkanı Mühsin Yazıcıoğlu, RTÜK Başkanı Zahit Akman ile bazı belediye başkanları ve milletvekilleri bir telgraf gönderdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title