Haberler

73 Yaşında Evlenmeye Kalktı, Dolandırıldı

45 gün önce 44 yaşındaki Nurşen A. adlı kadınla aralarında dini nikah kıydıran 73 yaşındaki Hasan Barutçu, dolandırıldığını anlayınca savcılığa suç duyurusunda bulundu

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde 2 yıl önce eşi vefat edince yakınlarının tavsiyesiyle 45 gün önce 44 yaşındaki Nurşen A. adlı kadınla aralarında dini nikah kıydıran 73 yaşındaki Hasan Barutçu, dolandırıldığını anlayınca savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Barutçu, 10 bin TL değerindeki altın ve bilezikleriyle kaçan Nurşen A. 'nın 'hırsızlık' suçundan sabıkası olduğunu da öğrenince şoke oldu.

Barutçu, "Demek ki insanlar melek gibi görünüp sonradan şeytan çıkabiliyorlar. İşin en tuhafı 20 kilo toz şeker çuvalını da alıp gitmiş" dedi.

Akyazı'nın Boztepe Köyü'nde oturan Hasan Barutçu, 2 yıl önce vefat eden eşinden sonra yakınları ve çocuklarının ayrı olması nedeniyle evlenmeye karar verdi. Dostlarının aracılığıyla Nurşen A. ile dini nikah kıydırıp birlikte yaşamaya başladı.

İddiaya göre Nurşen A. , yaşlı adamın "Resmi nikah yapalım" isteğini ise "Sosyal Yardımlaşma kurumundan yardım alıyorum kesilmesini istemiyorum diyerek" reddetti.

Nurşen A. , 2 gün önce 10 bin TL ziynet eşyası ve bilgisayarı alarak evden ayrıldı. Dışarıdan eve döndüğünde eşini bulamayan Barutçu, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğunda eşinin daha önce yine Akyazı Adliyesi'nde bir kadının kol çantasını çaldığı ve hırsızlıktan sabıkası olduğunu öğrenince şoke oldu.

Kimsenin geçmişini bilmediği biriyle evlenmemesi gerektiğini söyleyen Barutçu, "Demek ki insanlar melek gibi görünüp sonradan şeytan çıkabiliyorlar.

Evlendikten sonra 45 gün içerisinde evliliğimiz gayet iyiydi ve melek gibi bir insandı. Fakat içinde şeytanlık varmış. Hendek İlçesi'nde oturan oğlunun yanına temizliğe gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Telefonla aramamıza rağmen gelmeyeceğini söyledi.

Ayrıca kendisine almış olduğum yaklaşık 10 bin TL tutarındaki ziynet eşyalarını, bilgisayarı ve en tuhafı da 20 kilo toz şeker çuvalını da alıp gitmiş" dedi. - Sakarya / Akyazi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title