Haberler

4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Coşkulu Başladı

4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri coşkulu başladıBURSA - Bursa Yenişehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri coşkulu bir şekilde başladı.

4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri coşkulu başladı

BURSA - Bursa Yenişehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri coşkulu bir şekilde başladı. Üç gün sürecek olan festivale yurt içinden ve yurt dışından birçok misafir katıldı.

4. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Çınarlı Camii'nde mevlit okunmasıyla başladı. Mevlid sonrası Romanya Tortoman kasabası Belediye Başkanı Chitic Lucian, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası etkinlikler Uluköy Mahallesi'nde geleneksel kına gecesi ve uluslararası halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam etti.

Etkinliklerin başlangıcında konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bugün güzel bir gün Yenişehir'imizin kurtuluşu 6 Eylül, göreve geldiğimizden günden itibaren ilçemizin kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında çiftçilikle iştigal eden ve gerçekten biberi altın değerinde olan Yenişehir ilçemizin tarımsal potansiyelinin bölgesel ve uluslararası alanda paylaşılması bizim için çok önemliydi. Bugün başlayan etkinliklerimiz geçmişten günümüze tüm şehitlerimiz için okuttuğumuz kuranı kerimler, mevlidi şerifler ile başlamış oldu" diye konuştu.

Festivalin 1.günü Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu'nun verdiği konser ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yenişehir Genel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
title