Haberler

4 Gün Önce Aldığı Motosikleti ile Yaptığı Kazada Öldü

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 4 gün önce kredi çekerek aldığı motosikletle kaza yapan 22 yaşındaki Ufuk Yakıcı, hayatını kaybetti.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi İznik karayolunda motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kaza da motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Ufuk Yakıcı, arkasındaki arkadaşı ile otomobil sürücüsü hafif yaralandı. Ölen Yakıcı'nın motosikleti kredi çekerek 4 gün önce aldığı belirtildi.

Kaza, Orhangazi- İznik Karayolu eski Apeks Fabrikası önünde meydana geldi. İznik'ten Orhangazi yönüne giden Ufuk Yakıcı, yönetimindeki kullandığı motosiklet, karşı yönden gelen 43 yaşındaki Çerkez Tüten yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet savrulurken, otomobil yoldan çıktı. Kaza ardından yerde metrelerce sürüklenen kask takmayan motorsiklet sürücüsü Ufuk Yakıcı, öldü. Kazada Yakıcı'nın arkasında oturan arkadaşı Özkan Öztürk ile otomobil sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

4 GÜN ÖNCE KREDİ ÇEKİP ALMIŞ

Kazada ölen Ufuk Yakıcı'nın 4 gün önce bankadan kredi çekerek çok istedği motorsikleti aldığını ve plaka işlemlerini başlatamadığı ifade edildi. Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Olay yerinden ilk görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Orhangazi İznik 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title