Haberler

Son Dakika | Doğalgaz vanalarını açtı, ortalığı savaş alanına çevirdi: Patlama anı kamerada

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Doğalgaz vanalarını açtı, ortalığı savaş alanına çevirdi: Patlama anı kamerada Kocaeli'de doğalgaz patlaması: 15 ev ve bir araba hasar gördü Patlama sesine uykuda yakalandılar, dehşet anlarını korkuyla anlattılar Kocaeli'de eşinden ayrılan bir kadının kapı ve pencereleri kapatarak...

Doğalgaz vanalarını açtı, ortalığı savaş alanına çevirdi: Patlama anı kamerada

Kocaeli'de doğalgaz patlaması: 15 ev ve bir araba hasar gördü

Patlama sesine uykuda yakalandılar, dehşet anlarını korkuyla anlattılar

KOCAELİ - Kocaeli'de eşinden ayrılan bir kadının kapı ve pencereleri kapatarak doğalgaz vanalarını sonuna kadar açması neticesinde patlama meydana geldi. Patlama sesine uykuda yakalanan vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Savaş alanına dönen binada toplam 15 ev ve bir araba hasar gördü. Şans eseri yaralananın olmadığı olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saat 05.30 sıralarında Kartepe ilçesi Ataevler Mahallesi Gökhan Sokak'ta bulunan 3 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce eşinden ayrılan zemin katta yaşayan M.İ. isimli kadın, doğalgaz vanalarını sonuna kadar açtı. Bir süre sonra dairede patlama meydana geldi. Patlama neticesinde daire alev topuna dönerken binadaki cam ve kapılar basıncın şiddetiyle yerlerinden çıktı. Onlarca daire patlamadan dolayı maddi hasar görürken vatandaşların pek çoğu patlama sesine uyanıp sokağa döküldü. M.İ.'nin ise patlamanın ardından binanın içerisinde bayıldığı öğrenildi. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın söndürülürken M.İ. hastaneye kaldırıldı. 2 binada toplam 15 ev ve park halindeki bir otomobilde maddi hasar meydana geldi.

"Dehşet alanı gibiydi, ev yıkıldı"

Patlamanın yaşandığı dairenin karşı dairesinde oturan Fatma Tuğal, "Sabah erken saatlerinde saat 05.30 sıralarında sese uyandık. Dehşet alanı gibiydi, ev yıkıldı. Camımız patladı, kapılar yerinden fırladı. Biz de yataktan fırladık o arada oğlum yatakta sıkışmıştı. Bütün eşyalarımız, kapı ve pencerelerimiz kırıldı. Her yerin cam parçaları olması sebebiyle içerde mahsur kaldık. Karşı komşumuzun kapısı bizim kapının önüne uçmuştu. O kapıyı kaldırdıktan sonra dışarıya çıkabildik. Kadın evi patlattıktan sonra gelip kapı eşiğinde bayıldığını gördük. Beyaz eşyalarım, mobilyalarım hiçbir şeyim kalmadı, hepsi kırıldı. Kadının neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. Bu evi 3 ay önce aldım. Evin borcunu ödemeden kadın evimizi yıktı" dedi.

"Patlamanın şiddetiyle bağırarak uyandım, çok korktum"

Karşı apartmanda oturan ve dairesinin camları patlayan Mustafa Vural ise, "Patlamanın şiddetiyle bağırarak uyandım, çok korktum. Perdeyi çektiğimde pencerelerin hepsinin patladığını gördüm" dedi.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Haberler Son Dakika

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlık seçiminde kavga! Ahmet Türk'ün sözleri sonrası ortalık karıştı

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlık seçiminde kavga! Ahmet Türk'ün sözleri sonrası ortalık karıştı

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kadınlara regl izni

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title